Hudba ze sedmé a osmé epizody

Hudba ze sedmé a osmé epizody

1.10.2017 18:00


Nastal čas si shrnout všechny písně, které jsme za poslední dva díly mohli v seriálu slyšet. Líbí se vám výběr hudby pro seriál?


Epizoda Willow Lake

Radiohead – Morning Mr. Magpie

Brady na tuhle píseň tančí ve sklepě a zároveň se připravuje na své dovádění. Tančení ve sklepě původně nebylo ve scénáři, ale Jacku Benderovi se tato myšlenka tak zalíbila, že požádal Harryho, aby pokračoval v tanečním čísle během celé scény.

Radiohead je britská rocková skupina známá po celém světě. V roce 1993 vydali své první úspěšné album a společně tvoří hudbu dodnes. Jejich písně zazněly v seriálech Westworld, Peaky Blinders nebo Bates Motel.

Thumbnail Play icon

Jackson Browne – The Next Voice You Hear

Píseň hraje v pozadí, když Bill telefonuje a připravuje se do kostela.

Jackson Browne je americký skladatel, zpěvák a také začínající herec. V jeho textech se často objevují politická témata. V roce 2004 byl uveden do Rock and Roll Hall of Fame.

Thumbnail Play icon

Epizoda From the Ashes

John Prine – Blue Umbrella

Brady tráví čas ve sklepě, zatímco Deborah připravuje večeři.

John Prine je americký zpěvák a skladatel, který se zaměřuje především na country. Během svého mládí sloužil v armádě a později pracoval jako pošťák. Zpěvák musel bojovat s rakovinou hlasivek. Jeho texty se zaměřují na jeho život a lásku.

Thumbnail Play icon

David Baerwald – Hi Ho Nobody’s Home

Brady uklízí kuchyň.

David Baerwald je americký písničkář, který byl nominován za své platinové album na Zlatý glóbus. Jeho písně nesou tajemný nádech, a proto se nádherně hodí do seriálu jako je Mr. Mercedes.

Thumbnail Play icon

This Little Light of Mine

Jedná se o velmi známou evangelijní píseň, kterou Brady zpívá své matce na dobrou noc. Píseň má hned několik verzí a je velmi známá v černošské kultuře.

Thumbnail Play icon

Jít na Mr. Mercedes | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře