Graeme Manson reaguje na jedno z největších úmrtí seriálu

Graeme Manson reaguje na jedno z největších úmrtí seriálu

2.8.2017 19:46


Graeme Manson, jeden z tvůrců seriálu, v rozhovoru pro EW.com prozradil, co scenáristy vedlo k rozhodnutí nechat zemřít jednu z nejdůležitějších postav.


Manson v reakci na osmou epizodu, během níž byla zabita paní S., kterou už od počátku seriálu ztvárňovala Maria Doyle Kennedy, řekl následující:

Když se podíváte na celou linku Sarah a paní S., uvidíte, že teď vyprávíme generační příběh. Jedná se hlavně o Sarah, která bude muset nahradit svou matku, což bude tou nejtěžší věcí, jakou musela Sarah kdy udělat. Mezi scénáristy došlo k takovému tomu momentu, kdy se člověk musí zhluboka nadechnout. Je to naše poslední sezóna. Někdo zemřít musel a tohle dávalo smysl. Nejdříve jsme volali Tatianě a Marii, abychom jim to řekli. Všichni reagovali stejně – bude to přesně ta rána, kterou náš seriál potřebuje. Zbývají dvě epizody a tohle byl ten nejvíc traumatický moment, kdy jsme to mohli udělat a dokončit tak příběh ženy, kterou v prvním díle seriálu vidíme vstoupit na nástupiště. Nastal čas připravit pole pro finálové epizody. Jak Sarah zareaguje? Bude to ta impulzivní Sarah, kterou tak dobře známe? Jak budou se sestrami pokračovat, když přišly o hlavu rodiny?

Foto: BBC America


Jít na Orphan Black | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!