Bubny podzimu přichází už na jaře

Bubny podzimu přichází už na jaře

12.3.2018 17:48


V období natáčení nové série našeho oblíbeného seriálu přichází jistě radostná zpráva z nakladatelství Omega, které neúnavně pracuje na vydávání neméně očekávané knižní série. Co o připravované publikaci víme? Čtěte dál.


O knize

Čtvrtá kniha ze série Outlander neboli Cizinka nese název Bubny podzimu a navazuje na události, kterými v současnosti skončila seriálová třetí řada. Zatímco Claire a Jamie pokračují na neznámém území a snaží se znovu si vybudovat společný život, jejich dcera Brianna zůstala sama ve 20. století s vědomím, že už své rodiče asi nikdy neuvidí. Po odhalení zásadní informace ale musí přehodnotit celý svůj dosavadní život a učinit rozhodnutí, které ovlivní nejen ji, ale i jejího čím dál bližšího přítele Rogera Wakefielda.

Knižní obálka Bubnů podzimu. Foto: nakladatelství Omega

Kniha se objeví na pultech knihkupectví už 16. dubna 2018. O překlad se postarala Anna Polanská. V budoucnu se dokonce můžeme těšit i na seriálovou obálku. Pokud tedy nedočkavě vyhlížíte další díly seriálu a chtěli byste mít náskok v tom, co se s našimi hrdiny bude dít dál, naskýtá se vám jedinečná možnost nahlédnout do budoucnosti.

Jak už je naším dobrým zvykem, díky spolupráci s nakladatelstvím Omega budete mít také možnost si o knihu zahrát v soutěži, o níž vás budeme v nejbližších dnech informovat na těchto stránkách.

Bližší informace o knize najdete zde: nakladatelství Omega.

Těšíte se na nový překlad knihy, nebo si raději počkáte na seriálové zpracování?


Jít na Outlander | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!