Upoutávka na Claiřina dobrodružství

Upoutávka na Claiřina dobrodružství

25.4.2018 18:47


Knihkupectví si k propagaci nově vydané knihy Bubny podzimu připravilo zajímavé video, v němž se dostaneme až do Ameriky. Vydáte se na plavbu s námi?


Upozornění: pokud jste ještě nečetli knihu, zde se zastavte – video i níže uvedené informace obsahují spoilery.

Synopse knihy

Hrdinka bestselleru Cizinka, Claire, se v Bubnech podzimu vrací společně se svým manželem Jamiem Fraserem, aby společně našli nový život v amerických koloniích. Předchozí román Mořeplavec skončil, když ztroskotali v Georgii v roce 1765, šťastní, že jsou pryč ze Skotska. Bubny podzimu začínají tam, kde Mořeplavec skončil. Jamie s Claire, Fergusem a Ianem se vydávají do Charlestonu a Wilmingtonu, než se usadí v kopcích severní Karolíny, kde doufají, že si vybudují nový domov.

Ve stejné době zůstává Brianna Randallová a její nápadník, historik Roger Wakefield ve 20. století. Brianna teď osiřela, když se její matka vrátila do minulosti a ona má problém s tím tenhle fakt přijmout. Také je zvědavá na svého otce, kterého nikdy nepotkala, načež objeví tragický kus historie, který muže ovlivnit štěstí jejích rodičů. Tenhle objev ji přesvědčí, aby se sama vrátila v čase a zachránila svoje rodiče. Roger ji následuje.

Více informací o knize a kde si ji můžete koupit naleznete na stránkách knihkupectví Dobrovský.

Už jste knihu četli? Co se vám na ní nejvíc líbilo, a co vás naopak nemile překvapilo?

Thumbnail Play icon

Jít na Outlander | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!