Danny Trejo a další novinky z natáčení

Danny Trejo a další novinky z natáčení

30.9.2009 0:00


Natáčení trojky Predátora se začíná rozbíhat a přicházejí první pěkné zprávy. Tou největší je obsazení Danny Treja do jedné z vedlejších rolí,


Danny Trejo si zahraje postavu jménem Cuchillo, mexického zabijáka, který nosí na zádech dva samopaly Uzi. Obsazení Treja není překvapením, jedná se o oblíbence Roberta Rodrigueze, který film produkuje a natočili spolu například už Desperado, nebo Spy Kids a v současné době kutí film Machette, který vychází z fiktivního traileru v dvojfilmu Grindhouse.

Film se bude natáčet na Havaji po 18 dní a začne se 12.října. Celkový rozpočet je 40 miliónů, pro natáčení na Havaji je rezervováno 10 miliónů. Dá se předpokládat, že zbytek padne hlavně za dotáčky a speciální efekty, žádná velká hvězda se zatím filmu neupsala, takže velký honorář na herce nebude.

Produkce ale bude muset spěchat, protože musí do hlavních rolí obsadit celkem 9 herců/hereček, kteří mají dle scénáře prchat džunglí před predátorem. Kromě obsazení Treja je zatím známý profil dalších třech postav – zhruba třicetiletý Asiat (mistr bojových umění), poté čtyřicetiletý černoch (opředený tajemstvím a dávnými moudry) a ruský drsňák (co moc nemluví, o to víc střílí).

Podle nedávno prozkoumaného scénáře dokážeme přiřadit některým postavám i jména – Nikolaj (Rus), Mombasa (černoch), Hanzo (Asiat). Když pomineme Cuchilla, zbývají ještě Isabelle (zřejmě žena), Stans a Edwin. Postava číslo osm zatím nemá jméno ani profil, za to je jasné jméno postavy číslo devět – je to Royce a jedná se o ústředního hrdinu.

A když už jsme u scénáře – podle uniklé verze se zápletka točí okolo této devítky lidí, kterou si Predátoři vyhlídnout na Zemi (akce s hlavním hrdinou Roycem film bude zřejmě otevírat) a pak je odvezou na svoji rodnou planetu, kde si zahrajou výběrovou loveckou hru…

Ve scénáři je i mezírka pro cameo Arnolda…



Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře