Dominic Purcell a Wentworth Miller jsou stále ochotni si v šesté řadě zahrát

Dominic Purcell a Wentworth Miller jsou stále ochotni si v šesté řadě zahrát

25.2.2018 17:10


Zatím není třeba úplně jásat. Šestá řada nebyla oficiálně schválena, ale začalo se na ní pracovat. První nápady ohledně nového příběhu už jsou, takže se k celé situaci vyjadřují herci, kteří si zahráli v uplynulých sezónách. Ti nicméně nezměnili svůj názor a rádi by se na seriálu opět podíleli.


Stanice Fox sice oficiálně šestou řadu neobjednala, ale hlavní tvůrce Paul Scheuring přišel s prvními nápady, o čem by nová sezóna mohla být. Stanice Fox je rozhodně ochotná vypustit další epizody, ale seriál bude nicméně koncipován trochu jinak. Zatímco pátá řada byla samostatně stojícím dílem a měla pevný začátek, prostředek a konec, u šesté řady by mohlo jít o zcela novou reinkarnaci mistrovského díla, které vzniklo v roce 2005.

(Koho bude Michael s Lincolnem dostávat z vězení tentokrát? Budou to agenti na objednávku? Foto: Fox)

Vedení Foxu si nicméně uvědomuje, že Prison Break je kultovním seriálem a nehodilo by se, aby tomuto dílu zničili jakýmkoliv způsobem dobrou pověst (zvlášť po dobře přijaté páté sezóně). Fox nyní tedy balancuje s rozhodnutím, zda bychom měli Prison Break vídat každý rok v rámci nové řady, nebo se ho vždy dočkat jednou za pár let, aby se unikátnost a neokoukanost nikdy nevytratila.

Ředitel Foxu Gary Newman naznačil, že se dočkáme nových postav, ale staré obsazení také dostane svůj patřičný prostor (nemělo by se tedy jednat o pokračování Prison Breaku bez původního obsazení). Nyní záleží, jak velkou. Wentworth Miller a Dominic Purcell, největší hvězdy seriálu, na kterých tvůrci vše v uplynulých letech stavěli, jsou ochotni se do svých rolích vrátit. A pokud dávají projektu palec nahoru Michael Scofield a Lincoln Burrows, studio by toho mělo rozhodně využít. Vždyť na světě je přece spoustu neprávem zavřených, které je potřeba dostat z vězení.

Jak by podle vás měla vypadat šestá řada, aby se stále nejednalo o to samé?

Zdroj: Wikipedia.org), TVGuide.com


Jít na Prison Break | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!