Na nové řadě Prison Breaku se skutečně začíná pracovat, je hotový scénář první epizody

Na nové řadě Prison Breaku se skutečně začíná pracovat, je hotový scénář první epizody

14.3.2018 16:21


Útěk z vězení. Naprosto prosté téma a seriál, ze kterého měla vzejít pouze jedna řada, ale až úspěch udělal z této série hit a my máme za sebou již pět sezón. A tvůrci nehodlají zpomalit. Po krátké pauze se už pracuje na další řadě a Scheuring už vymyslel novou zápletku.


S návratem legendárního seriálu Prison Break to hlavní tvůrce Paul Scheuring skutečně myslel vážně. Stejně tak studio Fox. Z prvních zpráv to mohlo vypadat, že šestá řada bude během na dlouhou trať, ale nové série se můžeme klidně setkat již příští seriálovou sezónu. Na svých sociálních sítích Paul Scheuring oznámil, že scénář k první epizodě šesté řady je již hotov.

Nová sezóna by měla navazovat na tu pátou a zřejmě bychom se měli dočkat i pár herců z původního obsazení. Tvůrci zde mají tu výhodu, že obě jejich největší hvězdy, Wentworth Miller a Dominic Purcell, mají zájem se na šesté řadě jakýmkoliv způsobem podílet. A zřejmě by opět mohli být hlavními postavami. Pokud si Fox něco uvědomuje, tak je to právě síla těchto dvou charakterů, protože to byli právě oni, kteří každý týden lákali diváky k televizním obrazovkám ve velkém.

(Kdo z této sestavy bude hlavní postavou i řadě šesté? Foto: Fox)

V posledních týdnech se ovšem mluví ale jen o těchto dvou pánech. Zdá se, že zbytek obsazení se vůbec v chystané řadě objevit nemusí. Například Sarah Wayne Callies, která v seriálu hrála Saru Tancredi, oznámila, že vrátit se do páté řady bylo moc pěkné, ale Prison Break je nyní pro ni už ukončenou kapitolou. Pokud si pátá sezóna za něco odnesla mínusové body, bylo to právě nevyužití vedlejších postav, které byly násilně vtlačovány do děje (viz Fernando Sucre).


Jít na Prison Break | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!