Pomalu ale jistě se začíná pracovat na další řadě

Pomalu ale jistě se začíná pracovat na další řadě

17.2.2018 17:53


Stanice Fox to s Prison Breakem nevzdává a po úspěchu loňské páté řady, která zabodovala u diváků i kritiků, bylo jen otázkou času, než se začnou rozjíždět přípravy na řadu šestou. Nyní máme první náznaky, že nová sezóna se skutečně chystá. Útěk z vězení ještě neřekl své poslední slovo.


Když skončila řada pátá, hlavní tvůrce seriálu Prison Break Paul Scheuring se nechal slyšet, že by rád přišel i s další řadou. Je tomu otevřená stanice Fox a stejně tak herci, kteří si práci na páté sezóně velice užívali. Problém byl ovšem někde jinde – zatím poslední sezóna byla psaná jako uzavřený příběh a Sheuring neměl nápad, co by se mohlo dít v šesté řadě.

Od vysílání posledního dílu Behind the Eyes uteklo více než devět měsíců a zdá se, že Paul Scheuring má už konečně vytoužený nápad na další sezónu. Alespoň o tom informoval vedení Foxu. Sám výkonný ředitel stanice Gary Newman potvrdil, že se nová řada chystá, ale zatím je brzy mluvit o jakýchkoliv detailech. Projekt je teprve v rané fázi a vedení stanice nebyla předána ani jedna strana scénáře, aby mohl být oficiálně schválen.

(Vrátil by se do šesté řady i Theodore Bagwell? Foto: Fox)

Zatím se zdá, že nová řada půjde tak trochu svým směrem a Prison Break se dočká částečné reinkarnace. Co si pod tím máme představit? Zřejmě bude potřeba představit nové postavy s novým příběhem, ale Newman potvrdil, že celé původní obsazení by nahrazeno být nemělo. Nová řada je skutečně ještě v plenkách, takže na televizní obrazovky může dorazit nejdříve za rok či dva.

Jste rádi, že když všechno dobře dopadne, tak se dočkáme další řady?

Zdroj: SpoilerTV.com


Jít na Prison Break | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!