Dočká se Červený trpaslík ještě dalších dílů po dvanácté sérii?

Dočká se Červený trpaslík ještě dalších dílů po dvanácté sérii?

26.10.2017 21:21


Dvanáctá řada seriálu Red Dwarf je v polovině. Je to poslední série nebo se ještě v budoucnu dočkáme pokračování?


Třináctá řada kultovního seriálu Červený trpaslík (zatím) oficiálně potvrzena nebyla, ale všichni, kdo na seriálu pracují, dávají najevo, že by ji rádi natočili.

Všichni představitelé hlavních postav dokonce říkají, že si jsou jistí natočením 13. řady. A nejen to, autor seriálu Doug Naylor, který ho vytvořil společně s Robem Grantem v 80. letech minulého století, podle webu Radio Times už začal psát nová dobrodružství legendární posádky.

„Šance jsou vysoké, téměř jisté,“ říká Naylor a dodává, že už pracuje na sérii 13. (Zdroj: Radio Times)

(Ve 12. sérii se celá posádka proměnila v androidy, Foto: UKTV)

Červený trpaslík se navíc těší velké podpory ze strany televizní skupiny UKTV, která ho vysílá na komediálním kanále Dave. Dlouhodobě patří k jejím nejsledovanějším pořadům – první díl trilogie Zpátky na Zemi drží rekord v největším počtu diváků TV Dave, úvodní díl 12. řady je zase jejím nejsledovanějším pořadem za rok 2017. Všichni v UKTV prý Trpaslíka podporují a seriál také získal nového producenta, společnost BabyCow, takže po produkční stránce by snad nová série neměla znamenat problém.

Chtějí víc. Je to jen otázka vypracování plánů a vůbec. (Doug Naylor pro Digital Spy)

Kromě nové série se také dost mluví o tom, jestli seriál uspořádá turné živých vystoupení. Doug Naylor zmínil, že o tom uvažuje. Rozhodně by to byl pěkný způsob jak oslavit 30. narozeniny Červeného trpaslíka, které nás čekají příští rok. :)

Chtěli byste další pokračování Červeného trpaslíka, anebo si myslíte, že už seriál „přesluhuje“? Napište do diskuze!


Jít na Red Dwarf | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!