Sunil Nayar se vyjádřil k finálovým otazníkům

Sunil Nayar se vyjádřil k finálovým otazníkům

17.5.2015 10:42


Sunil Nayar se v rozhovoru s TV Line vyjádřil k nejasnostem z finále seriálu. Dozvíte se tak například o osudu Margaux, který byl nejasný. A co Nolan, Amanda a Jack?


Finále POMSTY mělo všechno: vícečetná úmrtí, svatbu, otcovský zvrat. Co chybělo? Odpovědi! Naštěstí se showrunner Sunil Nayar rozpovídal a aspoň z části uklidní náš zmatek.

TVLINE | Začněme zlehka: Je Margaux ve vězení?
Ano. Je ve vězení a platí za to, co provedla. Pravděpodobně se stala lepší, než jsme si mysleli. Je to důstojná žena, chytrá a na úrovni, takže to bude celebrita mezi vězni. Ale nebude to mít snadné a myslím si, že to věděla, když se rozhodla pykat za své hříchy.

TVLINE | Jaké bylo myšlenkové pozadí za scénou s Nolanem a synem nevinné matky?
Chtěli jsme zdůraznit, že se Nolan dokáže postavit na vlastní nohy. Viděli jsme, že to duševně zvládne, když řekl Emily, že se postará o Margaux i White Gold, což jsme viděli, že dělá. Chtěli jsme říct, že se dokáže postavit na vlastní nohy a nepotřebuj Ems, aby definovala jeho kroky. Byl to také malý finální cliffhanger, kdy si člověk řekne: „Hele, možná se Nolan vydá novou cestou.“

TVLINE | Přeskočíme k Victorii… Jimmy byl její otec?
Ne, je vtipné, že tu vznikl takový zmatek. Victoria pykala za zastřelení matčina přítele. Po návratu z ústavu pro mladistvé začala její matka chodit s mužem jménem Maxwell, což byl muž, který ji obtěžoval. Až po odchodu z domu skončila v budově, kde žil i Jimmy.

TVLINE | Pokud jde o Amandu a Jacka, mohou mít normální život? Neumím si to představit.
To je další věc, na kterou se lidé ptají. Jak by takový život mohl vypadat? Je zvláštní přemýšlet o tom, protože ať už se jim to líbí, nebo ne, teď jsou tihle dva v zemi známí. Bude je to na jejich cestě formovat. Bude Amanda vozit Carla do školy? Kdo ho bude vyzvedávat?

TVLINE | Přijde mi zajímavé, že Amanda, jako „hrdina“ byla ve stěžejní scéně v černém a Victoria „darebák“ v bílé. Bylo to záměrné?
Rozhodně jsme o tom diskutovali s naší kostýmní výtvarnicí, Jill M. Ohanneson. V našem seriálu chodí hrdina v černé. Amanda dosáhla své nejtemnější chvíle. Výkon Madeleine byl téměř kapitulací, což reprezentuje bílá, a Amandin výstup byl tak temný – jako střelný prach. Bylo záměrem vytvořit barevný kontrast.

TVLINE | Vím, že jste chtěli otevřený konec, ale opravdu dostala Amanda Victoriino srdce?
Z reakcí diváků jsem vyrozuměl, že nevědí, zda je to pravda, či ne. Pro mě je to skvělé. Myslím si, že seriál žije ve světě nočních můr a vzpomínek, takže to je dobré pro psychologickou stránku věci; uvědomte si, že to bude Amandu strašit po zbytek jejích dní. Je to zábavná otázka pro diváky: Pokud to je pravda, co to znamená? Líbí se mi, že se o tom diskutuje.

Autorství fotek: ABC Television Network
Zdrojový text v angličtině.


Jít na Revenge | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!