Co nás čeká v 18. - 20. epizodě?

Co nás čeká v 18. - 20. epizodě?

15.4.2018 13:00


Riverdaleská střední uvede muzikál Carrie, mezi Chicem, Betty, Alicí a Jugem dojde k násilnému zúčtování a Veronica bude čelit někomu z její minulosti. Během volebních kampaní Freda a Hermione navíc dojde ke změně šerifa a na scénu se možná vrátí Černá kukla. Přečtete si popisy dalších třech dílů.


2×18 Chapter Thirty One: A Night to Remember

19. dubna 2018

Riverdaleská střední se připravuje na muzikál Carrie, ale obdržení výhružného dopisu donutí Kevina udělat těžké rozhodnutí a Jughead se za záminkou dokumentace muzikálu pouští do vyšetřování. Zatímco napětí mezi Betty a Veronicou stoupá, Alice oznámí svou účast na muzikálu, aby mohla trávit s Betty víc času a Cheryl během svého zúčtování s matkou hraje hlavní roli Carrie White. Hiram plánuje, jak konečně rozdělit Freda a Archieho.

2×19 Chapter Thirty Two: Prisoners

26. dubna 2018

Po děsivé události na Riverdaleské střední Archie vede pátrání po viníkovi. Mezitím, zničující odhalení vyvrcholí násilným zúčtováním mezi Chicem, Jugheadem, Betty a Alicí. Veronica vezme situaci do vlastních rukou, když se ve městě objeví někdo z její minulosti toužící po pomstě. Hermione a Cheryl se spojí, aby společně zničily šerifa Kellera.

2×20 Chapter Thirty Three: Shadow of a Doubt

3. května 2018

Volby na starostu mezi Fredem a Hermione se vyostřují, proto se Hiram zaměří na nového spojence – šerifa Minetta. Betty požádá Cheryl o pomoc kvůli svému podezření ohledně Černé kukly. Po odhalení temného tajemství musí Archie a Jughead zklidnit napětí mezi Buldoky a Hady, a záhadná zpráva v předvečer debaty všechny vyděsí.

(Kevinův muzikál ohrozí tajemný vzkaz. Foto: CW)


Jít na Riverdale | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře