Co nás čeká v 7. - 9. epizodě?

Co nás čeká v 7. - 9. epizodě?

29.11.2017 15:00


Přečtěte si, co nás čeká v posledních dílech roku 2017. Penny si vyžádá od Jugheada svou laskavost, FP je propuštěn z vězení, Veronica odhalí Hiramovo velké tajemství a Archie s Betty čelí Černé kukle.


2×07 Chapter Twenty: Tales from the Darkside

30. listopadu 2017

Město obdrží dopis od Černé kukly, ve kterém vyzývá obyvatele, aby po 48 hodin nehřešili, jinak znovu udeří. Přátelství Jugheada a Archieho je testováno, když Penny Peabodyová žádá po Jugheadovi laskavost. Betty a Veronica vyšetřují někoho, kdo by mohl být Černou kuklou. A věci vezmou u Josie nečekaný obrat, když její ctitel zajde příliš daleko.

2×08 Chapter Twenty-One: House of the Devil

7. prosince 2017

Jughead s Betty a Hady pořádají uvítací oslavu pro FPho, který byl propuštěn z vězení, aby mu ulehčili návrat k normálnímu životu. Vztah Archieho a Veronicy se dostane ke zlomovému bodu, ale své problémy musí odsunout stranou, protože je Jughead a Betty požádají, aby převzali vyšetřování Černé kukly.

2×09 Chapter Twenty-Two: Silent Night, Deadly Night 

14. prosince 2017

Veronica pátrá po vánočních dárcích, při čemž odhalí Hiramovo velké tajemství, které se před ní snažil skrýt, a setkání Jugheada s Penny vytvoří mezi ním a FPem napětí. Poté, co Penelope oznámí, že si letos nemohou dovolit slavit Vánoce, Cheryl vezme situaci do vlastních rukou. A snaha Betty a Archieho dostat Černou kuklu jednou pro vždy vede k nebezpečnému zúčtování.

(Penny mezi Jugheadem a FPem opět vyvolá spor. Foto: CW)


Jít na Riverdale | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře