Netflix obsadil do spin-offu další tři postavy

Netflix obsadil do spin-offu další tři postavy

16.2.2018 21:00


Do chystaného spin-offu Riverdale o čarodějce Sabrině byli obsazeni další tři herci – pro její tetu Hildu, bratrance Ambrose a učitelku Wardellovou.


První posilou chystaného seriálu o čarodějce Sabrině je herečka Michelle Gomez, kterou můžete znát se seriálu Doctor Who. Zahraje si Mary Wardellovou, Sabrininu oblíbenou učitelku a poradkyni na Baxter High. Když ji však posedne ďáblova služebná Madam Satan, stává se z ní mazaná manipulátorka, která se Sabrinu snaží svést na temnou cestu.

(Michelle Gomez jako Missy v seriálu Doctor Who. Foto: BBC One)

Další herečkou je Lucy Davis, která se loni objevila v DC snímku Wonder Woman. V seriálu ztvární Sabrininu tetičku Hildu Spellmanovou. Od přírody má mateřskou povahu a smysl pro humor, i přesto je však nechvalně proslulou čarodějnicí. Nepřátelům své rodiny dává otrávené lektvary, zatímco studentům na Baxter High dodává nápoje lásky.

Embed from Getty Images

Poslední posilou je mladý herec Chance Perdomo, který si zahraje mága Ambrose Spellmana, Sabrinina bratrance z Anglie, který vždy stojí při ní a je pro každou špatnost. Rada čarodějnic na něj uvalila domácí vězení, proto nesmí opustit dům, kde žije se Spellmanovými ženami.

Příspěvek sdílený ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Chance Perdomo (@chance_perdo­mo)</a>, <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2017–10–20T13:35:23+0­0:00“>Říj 20, 2017 v 6:35 PDT</time>

Zdroj: The Hollywood Reporter, Deadline


Jít na Riverdale | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!