Pravidla končí, herci hrají dál

Pravidla končí, herci hrají dál

5.6.2013 16:45


Přestože jsme finálový díl celého seriálu viděli již před dvěma týdny, rád bych využil tuto chvíli (kdy už jsou konečně hotové české titulky k poslední epizodě) a rozloučil se naposledy s tímto seriálem, který pamatuje skvělé začátky a (jak už to tak často bývá) horší konce. Rád bych touto cestou také poděkoval slovenskému překladateli Janakulkovi, který pro vás všech 7 sérií hrdinně překládal, jemu patří dík největší. A pro vás ostatní mám ještě v článku pár informací o tom, co vás čeká dál.


Respektive tedy o tom, kde se dále můžete vídat s našimi herci.

Taková Bianca Kajlich, od té si jen tak rychle neodpočinete. Přijala roli v novém seriálu NBC Undateable. První díl bychom měli na obrazovkách vidět někdy začátkem příštího roku.

Patrick Warburton byl zase obsazen do nového pilotu seriálu Jacked Up, který se aktuálně připravuje pro stanici CBS. O jeho budoucnosti však nebylo stále rozhodnuto.

Oliver Hudson zatím neplánuje odchod do žádného seriálu, ale už v srpnu ho uvidíte ve filmu Grown Ups 2. Ve stejném filmu si zahraje i David Spade, který by se také mohl objevit v novém seriálu Bad Management, pokud si jej stanice ABC objedná. Kde se však dále objeví Megyn Price a Adhir Kalyan, o tom žádné zprávy prozatím nemáme. Věříme však, že i oni se brzy někde uchytnou.


Jít na Rules of Engagement | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře