Titulky 4x13 - Sanctuary for None Part II

Titulky 4x13 - Sanctuary for None Part II

1.1.2012 18:00


Tak a máme tu titulky k poslednímu dílu čtvrté řady.


Zda se jedná i o poslední díl celého seriálu ještě stále nevíme, protože ze Syfy zatím žádné zprávy nejsou. Osobně samozřejmě doufám, že další řada bude, ale upřímně patřím mezi ty lidi, kteří po tomto dílu v pokračování moc nedoufají. Konec sice poskytuje možnost jak zajímavě pokračovat, ale současně mi přijde i důstojným zakončením seriálu, takže opravdu nevím.. No, uvidíme..

Poslední díl se podle mého názoru povedl. Byl smutný a stala se tam spousta věcí, které jsem já osobně nečekala, ale nenudila jsem se. Finále opravdu na úrovni. Ještě teď z toho mám husí kůži.

Povede se Helen zachránit abnormály uvězněné SCIU v domově, který jim spolu s Calebem vybudovala? Zkomplikuje jim celou situaci jeden z Teslových vynálezů? Ukáže se, že Addison má srdce? Bude se Will opět chovat jako sobecký blbeček? Přešel opravdu Chlupáč na temnou stranu, nebo jen sledoval vyšší záměr? Je Caleb klaďas, nebo záporák? Skončí síť Útočišť, nebo má Helen záložní plán? Ztratíme některou z našich oblíbených postav? A dozvíme se konečně ono Helenino velké tajemství?

Odpovědi naleznete v tomto díle. A věřte mi, stojí to za to.

Já vám za sebe děkuji za vaši přízeň během těch dvou řad Sanctuary, které jsem pro vás překládala, byla to radost s vámi trávit čas a doufám, že se ještě někdy setkáme. Nejlépe u Sanctuary a pokud ne, tak snad najdeme nějaký jiný seriál, nebo filmík, klidně něco staršího, u čeho chybí titulky.. Kdybyste měli nějaké tipy, tak budu ráda, když mi je napíšete do vzkazníku, nebo na mail, protože se teď hodlám poohlédnout po něčem dalším..

Přeji příjemnou zábavu a neztrácejte naději :).


Jít na Sanctuary | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!