Kdo v South Parku nejraději trsá na Taylor Swift? Již zítra na Prima Comedy Central

Kdo v South Parku nejraději trsá na Taylor Swift? Již zítra na Prima Comedy Central

30.11.2017 19:22


Tento týden čeká základní školu v South Parku veliká akce – veletrh vědy pro studenty se zvláštními potřebami. Jenže adeptů na vítězství je několik! Najdou se dokonce i tací, kteří by si přáli, aby se veletrh neuskutečnil vůbec. A překvapivě nejde o Cartmana.


Studenti zvláštní třídy pro děti s postižením Nathan a Mimsy přišli s geniálním plánem, jak vyhrát blížící se veletrh vědy, potažmo dobýt srdce místních slečen. Lístkem na cestě k prvnímu polibku jim má být model vulkánu, který chrlí “lávu” s pomocí octa a jedlé sody. Netuší však, že nejsou zdaleka jediní, kdo pomýšlí na stupně vítězů.

Timmy a Jimmy se totiž už delší dobu věnují studiu želvušek, miniaturních vodních živočichů. Experimentováním došly k závěru, že želvušky reagují na různou hudbu různými pohyby a nejvíce se odvážou při poslechu Taylor Swift. Vítězství tak mají na dosah ruky.

Thumbnail Play icon

Nathan a Mimsy nechtějí riskovat prohru, a tak se vloupají do laboratoře Timmyho a Jimmyho a do nádrže s želvuškami vhodí hydroxid sodný a do zásuvky zapojenou žehličku na vlasy. Kdo by takovouto kombinaci totiž přežil? Druhý den jim spadne čelist při zjištění, že to mikroorganismy nejenom nezabilo, ale naopak posílilo. Teď už zvládají i choreograficky náročné skupinové tance.

Mezitím řeší studentky místní základní školy jeden palčivý problém. Jejich kamarádka Heidi je totiž od té doby, co se vrátila zpět ke Cartmanovi, jako vyměněná. A kdo za to může? Přeci Eric! Heidi často nadává, lehce přibrala a nenávidí Židy. Dokonce odmítá uvádět vědecký veletrh, i když to doposud každý rok dělala dobrovolně.

Heidi proto svolá celoškolní shromáždění, na kterém se začne navážet do studentů s postižením. Kritizuje školu za to, že podporuje studenty se zvláštními potřebami na úkor zdravých žáků. To už přijde za hranu i Cartmanovi, jenže Heidi ho nemilosrdně spraží.

Význam Jimmyho a Timmyho objevu mezitím přesáhnul hranice South Parku a získal si pozornost šéfa Národní fotbalové ligy Jerryho Jonese, který vidí v želvušek řešení problému se stále se snižující návštěvností ligových zápasů. Byly by z nich totiž skvělí, nekonfliktní fanoušci…

Zachrání želvušky upadající sport? Stane se z Heidi nakonec cílevědomější a nebezpečnější Cartman v sukni? A jak v konkurenci obstojí Mimsyho a Nathanův model sopky? To a ještě více již tento pátek ve 22:00 na Prima Comedy Central!


Jít na South Park | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře