Zjistěte na Prima Comedy Central, jak se zbavit holky (a čarodějnice) snadno a rychle

Zjistěte na Prima Comedy Central, jak se zbavit holky (a čarodějnice) snadno a rychle

16.11.2017 19:07


Randy slaví Halloween, v South Parku se objeví čarodějnice a Carman řeší další partnerkou krizi. To je šestý díl nové řady Městečka South Park na Prima Comedy Central.


Jenom South Park dokáže v rámci jednoho dílu propojit tolik různých témat tak, aby vzniklo něco smysluplného a zábavného. Nejnovější díl je totiž dílem halloweenským, který zároveň paroduje situaci ohledně početných skandálů týkajících se sexuálního btěžování.

Randy se pomalu připravuje na svou oblíbenou každoroční tradici, kdy se s ostatními manželi ze South Parku převlečou za čarodějnice, popíjí whiskey a kouří crack. Proč se to jeho ženě Sharon ale nelíbí?

Thumbnail Play icon

Po pár nevinných kouzlech však přijde na řadu opravdová magie. Jeden z přítomných vytáhne čarodějnou knihu původem ze Salemu a začne z ní číst. Promění se v opravdovou čarodějnici a začne terorizovat město, plenit domy a unášet děti. Především však naruší výstavu dýní, což naprosto dodělá už tak doběla vytočeného Cartmana.

Problémy s jeho přítelkyní Heidi se totiž stupňují každý den. Právě kvůli jejímu zdlouhavému oblékání přišli s Ericem na výstavu dýní pozdě, pár sekund před tím, než ji čarodějnice spálila na troud. A tak zatímco ostatní chlapci spřádají plány to, jak zneškodnit čarodějnici, Eric začne přemýšlet nad tím, jak se co nejsnadněji zbavit Heidi.

(Randy spolu s ostatními otci vyráží pařit. Foto: Comedy Central)

Jeden z účastníků Randyho čarodějnické tradice se rozhodne vyjít s pravdou ven. Chce se očistit se před svou ženou, potažmo celou veřejností. Randy to však nemůže dovolit, a tak se rozhodne ho spolu s ostatními obětovat ďáblu. Je to nejlepší způsob, jak zabránit tomu, aby se jejich ženy dozvěděly o drogových eskapádách odehrávajících se na party.

Kluci se mezitím rozhodnou pro razantní řešení. Zavolají té nejmocnější čarodějnici, která shodou náhod teď sedí v Bílém domě…

Poradí si americký prezident se zákeřnou čarodějnicí? Podaří se chlapcům zachránit rodné město? A zbaví se konečně Eric nenáviděné Heidi? Odpovědi se dozvíte v epizodě Synové Čarodějů 21. série už tento pátek ve 22:00 na Prima Comedy Central.


Jít na South Park | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře