George Takei je spokojený se seriálem Star Trek: Discovery

George Takei je spokojený se seriálem Star Trek: Discovery

7.12.2017 17:53


Seriál Star Trek: Discovery má nyní pauzu, a tak se k seriálu vyjadřují herci, kteří hráli v původních seriálech a filmech. I George Takei si už našel čas ve svém diáři a podíval se na pár epizod Discovery. Co tedy náš oblíbený Sulu říká na příběh Michael Burnhamové?


George Takei v seriálu Star Trek: The Original Series ztvránil Hikaru Sulu, je s touto rolí bezmezně spojen a za ty léta hraní se vyzná ve světě Star Treku. Když se ho tedy novináři zeptali na seriál Discovery, Takei neváhal a seriál svými slovy podpořil. Zároveň se ale trochu otřel o Abramsovy filmy, které, podle toho co říká, asi až tak nemusí:

Seriál Discovery se mi velice líbí. Podle mě se seriál vrací k původní vizi Genea Roddenberryho, který byl o nekonečné diverzitě v nekonečných kombinacích. Seriál využívá chytře žánr sci-fi jako metaforu současných a aktuálních problémů. Filmy J. J. Abramse nás trošku dostaly mimo kolej.

(John Cho převzal po Takeiovi roli. Foto: Paramount Pictures)

Filmy J. J. Abramse jsou rozhodně jiné oproti původním seriálům, nicméně Abrams chtěl do série přinést něco nového a také něco ze sebe. A je nutno říci, že také rozdělil fanoušky na dva tábory. V této vizi pokračoval i režisér Justin Lin, který natočil film Do neznáma a v podstatě lze říci, že svým pojetím film dost respektoval původní dva Abramsovy filmy.

Jaký vy máte názor na poslední tři celovečerní filmy?


Jít na Star Trek: Discovery | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!