Nový Star Trek film by se mohl začít natáčet už příští rok

Nový Star Trek film by se mohl začít natáčet už příští rok

18.3.2018 15:29


Posledního filmu jsme se dočkali v roce 2016 a zatím se žádný jiný pořádně nepřipravuje. Podle Karla Urbana, který v posledních třech filmech ztvárnil doktora Kostru, by se mohlo začít natáčet už příští rok. Když k tomu připočítáme post-produkci, nový film by tu mohl být v roce 2021.


Série filmových Star Treků se tak trochu dostala do mrtvého bodu. Filmy byly sice většinou diváky a kritiky kladně přijaty, ale tržby v kinech tomu moc neodpovídaly. Studio Paramount Pictures se tedy rozhodlo, že je nutné dopřát sérii nový nádech, a tak přilákalo na režisérské křeslo Quentina Tarantina, který je zodpovědný třeba za filmy jako Kill Bill a Pulp Fiction.

Quentin Tarantino měl vždy Star Trek mnohem radši než Star Wars a s J. J. Abramsem, který je nadále výkonným producentem i čtvrtého filmu, se domluvili. Tarantino má tak v průběhu dalších let připravit zcela nový film, který bude mládeži nepřístupný. I když se o Tarantinově filmu mluví již několik měsíců, některé zdroje stále uvádějí, že se jedná o velice povedenou novinářskou kachnu.

(Karl Urban v jedné z posledních scén u filmu Star Trek: Do temnoty. Foto: Paramount Pictures)

O scénáři, příběhu a hereckém obsazení se neví vůbec nic. I když tu máme několik zájemců, kteří by si chtěli ve filmu zahrát, bližší novinky nevíme. Při propagaci snímku Bent se Karl Urban vyjádřil, že by pochopitelně rád spolupracoval s Quentinem Tarantinem. Mimo jiné se ale zmínil, že podle něj by se mělo začít natáčet už příští rok (ať už s Tarantinem či bez něj).

Natáčení v roce 2019 by zřejmě zapadlo i do časového harmonogramu Quentina Tarantina. Ten má nyní plné ruce práce s připravovaným filmem Once Upon a Time in Hollywood, který by měl do kin dorazit v létě 2019. Dokážeme si tedy představit, že na podzim by se Tarantino mohl vrhnout na Star Trek. Jenže tyto filmy mají zdlouhavou a obsáhlou pre-produkci, opravdu Quentin vše stihne, aby mohl začít natáčet už příští rok? Snad budeme za pár týdnů moudřejší.

Vrátí se podle vás Karl Urban a ostatní herci z posledních třech dílů?

Zdroj: JoBlo.com


Jít na Star Trek: Discovery | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře