Revoluce pro Star Trek: Dočkáme se hned několika filmů a seriálů

Revoluce pro Star Trek: Dočkáme se hned několika filmů a seriálů

1.5.2018 17:19


Filmová série se dostala na hluché místo, ale studio už vymýšlí nové plány, jak by mohlo Star Trek využít jinak. Nyní by mělo být v přípravě hned několik filmů, které by mohly dorazit do kin v příštích letech. A také seriálové pole by mělo zažít žně, protože i tady se se Star Trekem počítá.


Frančízy jsou zkrátka stále v kurzu, hned několik studií má či mělo v plánu vzkřísit svou vlastní sérii s provázaným světem, ale nutno podotknout, že v posledních letech se to pořádně daří pouze Disneymu, který dokáže skvěle vyprávět výborné příběhy s hrdiny z tzv. Marvel Cinematic Universe. Ostatní studia Disneymu jen tiše závidí. Nicméně to by se mohlo v příštích letech změnit u Star Treku.

Údajně se chystá hned několik Star Trek filmů. Paramount Pictures aktuálně vymýšlí možnosti, co všechno se dá a nedá se sérií dělat. Zatím to vypadá, že se bude pracovat hned na několika paralelních projektech. Doposud se neví, zda jednotlivé filmy budou nějakým způsobem provázány se snímky J. J. Abramse, který sérii nakopl před lety. Možná se studio od série částečně oprostí a začne nanovo s čistým štítem.

(Uvidíme ještě herce ze série J. J. Abramse? Foto: Paramount Pictures)

Na seriálovém poli by to nemělo vypadat jinak. Máme za sebou první sérii seriálu Star Trek: Discovery, ale podle tvůrců je stále možné, že se v budoucnu dočkáme dalšího seriálu (mluvilo se například o seriálu, ve kterém by měl mít hlavní slovo Khan). Studio tedy plánuje do budoucna, ale pochopitelně bude nějakou dobu trvat, než se série ustálí a první filmy či seriály vůbec dorazí do kin a na televizní obrazovky.

Simon Pegg, který hrál v Abramsových filmech Scottyho, se nyní nechal slyšet, že si nemyslí, že by Quentin Tarantino v dohledné době natočil nějaký Star Trek, jak se v minulých týdnech mluvilo. Tarantino se zřejmě skutečně s Abramsem sešel, ale ze schůzky nemuselo nic vzejít. Jelikož má nyní Quentin plné ruce práce s filmem Once Upon A Time In Hollywood, je zatím předčasné spojovat ho s nějakým Star Trek filmem.

Jak byste si do budoucna představovali, aby série vypadala?

Zdroj: ComicBook.com (článek 1, článek 2)


Jít na Star Trek: Discovery | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!