Star Trek 4 nakonec vznikne a chopí se ho žena. A o čem bude příběh?

Star Trek 4 nakonec vznikne a chopí se ho žena. A o čem bude příběh?

3.5.2018 18:10


V době různých propojených vesmírů nechce být ani studio Paramount Pictures pozadu, a tak už nyní spřádá plány, jak se sérií a vlastně s celou značkou naložit. Nyní je potvrzené, že se skutečně dočkáme Star Treku 4, jehož otěže bude držet žena. Na co dalšího se můžeme těšit?


Dlouho se spekulovalo, zda se vůbec Star Treku 4 dočkáme, protože dřívější zprávy hlásily, že můžeme čekat rovnou několik různých filmů, které mohou a nemusí mít nic společného s Abramsovým Star Trekem z roku 2009, který sérii rozjel. Nyní konečně víme, jak to celé bude. Paralelně se stále pracuje na několika filmech (a zřejmě i seriálech), ale Kirkův příběh bude nadále pokračovat na stříbrném plátně.

Ve třetím pokračování bychom se měli dočkat Chrise Hemswortha v roli Kirkova otce, nepřímo se pochopitelně počítá s účastí Chrise Pina a potvrzen byl také Zachary Quinto. Nejspíše se dočkáme i zbytku posádky, jmenovitě ale ještě nebyl nikdo další potvrzen. O režii by se měla postarat žena, konkrétně S. J. Clarkson, která je spíš známá svou letitou a skvělou prací se seriály. Pracovala třeba na Jessice Jones či Dexterovi.

(Jaké bude setkání Kirka a jeho otce? Foto: Paramount Pictures)

Příběh Star Treku J. J. Abramse tedy bude pokračovat a znovu dojde na J. J. oblíbený děj – bude se cestovat časem. A co ostatní projekty? Quentin Tarantino by měl jednoho dne nový Star Trek natočit, ale nemělo by se jednat o film, který bude mít cokoliv společného s Abramsovou sérií. To z toho důvodu, aby Tarantino měl co největší volnost. Jelikož má ale nyní plné ruce práce s filmem Once Upon A Time In Hollywood, bude to chvíli trvat, než se ke Star Treku dostane.

Do té doby může být ohlášen jiný tvůrce či režisér, který se zase postará o zmapování jiného příběhu z tohoto bohatého světa. Jak můžete vidět, studio Paramount Pictures má opravdu velké a ambiciózní plány, jak sérii a celkově značku pořádně nakopnout. Star Trek 4 by tedy měl být dalším filmem v pořadí, o scénář se postarají J. D. Payne a Patrick McKay. Na celý projekt bude dohlížet i J. J. Abrams, který si v létě odskočí k režii Star Wars – Epizody IX.

Těšíte se na nový díl? Co říkáte na to, že ho bude režírovat žena?

Zdroj: Variety.com


Jít na Star Trek: Discovery | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!