Ve druhé sérii Star Trek: Discovery se dočkáme Spocka

Ve druhé sérii Star Trek: Discovery se dočkáme Spocka

17.4.2018 19:06


Pokud Star Trek charakterizuje nějaká ikonická postava, je to právě Spock. Toho původně tvůrci nechtěli do seriálu Discovery žádným způsobem zakomponovat, nicméně plány se v průběhu času mění, a v příští sezóně se tak dočkáme tohoto ušatého Vulkánce.


Pokud si dobře pamatujete na prohlášení z minulého roku, tehdy nás tvůrci ubezpečovali, že Spocka rozhodně nemáme v seriálu Discovery očekávat. Jak vidíte, plány se průběžně mění a nejznámější Vulkánec poctí svou návštěvou druhou sérii. Zatím se neví, kdo bude Spocka hrát. Fanoušci pochopitelně volají po Zacharym Quintovi, filmovém Spockovi, ale tento scénář zatím nevypadá příliš reálně.

(Zachary dostal poměrně snadno fanoušky na svou stranu. Foto: Paramount)

Důležité ovšem není jen to, že Spocka uvidíme, ale spíš nás zajímá, na jak starého Spocka se můžeme těšit. Podle dostupných informací to vypadá, že se ve druhé epizodě objeví kapitán Christopher Pike, kterého bude hrát Anson Mount. A v této epizodě by se měl objevit právě i Spock. Nikoliv ovšem dospělý Spock, ale mladý, kterého uvidíme skrze flashbacky Michael Burnhamové, která bude na svého nevlastního bratra vzpomínat (zřejmě kvůli přítomnosti Enterprise v epizodě).

Také bylo potvrzeno, že Jonathan Frakes bude režírovat rovnou dvě epizody ve druhé sezóně. Natočí druhou epizodu, o které jsme nyní mluvili, a dále desátou, jejíž obsah je zatím neznámý. Jak je z dostupných informací vidět, tvůrci se budou pokoušet svůj seriál více propojovat s původním Star Trek seriálem. Uvidíme, jak jim to půjde, a doufáme, že nenaštvou už i tak náročné fanoušky.

Jste rádi, že se dočkáme Spocka?

Zdroj: ComicBook.com


Jít na Star Trek: Discovery | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!