Čtvrtá řada zřejmě nijak nebude odkazovat na samostatný film o Hanu Solovi

Čtvrtá řada zřejmě nijak nebude odkazovat na samostatný film o Hanu Solovi

12.11.2017 18:55


Vysílání seriálu má tu výhodu, že může libovolně odkazovat na filmy, které aktuálně jdou do kin. A zatím jsme se toho dočkali u Epizody VII i u Rogue One. Příští rok jde do kin film o Hanu Solovi. Seriál má poslední možnost na tento snímek nějak odkázat. Údajně se ale něčeho podobného nedočkáme.


Jak už bývá zvykem, seriál často odkazuje na aktuální filmy, které jdou do kin. Jen si vzpomeňme na konec druhé série, kdy Ezra Bridger našel světelný meč, který je dost podobný tomu, co nosí ve filmech Kylo Ren. Minulý rok jsme v seriálu přívítali Sawa Gerreru, který se objevil ve filmu Rogue One: Star Wars Story a taktéž v seriálu Clone Wars.

(Dave Filoni vesele poskytuje rozhovory. Foto: Comic-Con San Diego)

O potenciálním odkazování na Epizodu VIII, která jde letos v prosinci do kin, Dave Filoni zatím nemluvil. Mohl ale prozradit něco o filmu Solo: Star Wars Story. Film jde do kin v květnu 2017. To už stanice DisneyXD odvysílá celou čtvrtou řadu Rebels a příběh posádky Ghost tedy bude zcela dokončen. Bohužel se nejspíše žádného pomrknutí po nejslavnějším pašerákovi dle slov Filoniho dočkat nemáme:

Já vám nevím, jestli by příběh o Ezru Bridgerovi mohl nějak přispět k příběhu Hana Sola. Už jsme měli v seriálu Landa Calrissiana, ale pokaždé musíme být velice opatrní, když vytasíme s takovou postavou. V seriálu jsme měli už celkem dost známých postav a galaxie je přeci obrovská, aby se furt někdo s někým známým potkával. Když se v seriálu objeví někdo známý, musí to být z toho správného důvodu. Důvod ke crossoveru musí být opodstatněný.

Dave Filoni se také krátce vyjádřil k postavě Hery Syndully:

Už víme, že Hera přežije události seriálu Rebels, takže pokud by pokračovala v Povstání, nejspíše by měla znát Hana Sola. Radši bych se nepouštěl do diskuze, zda je Ghost lepší než Falcon, to je pro náš seriál naprosto nerelevantní. Nicméně jsem mluvil s Pablem Hidalgem, který věří, že by Hera zvládla kesselský průsmyk za 14 parseků. Já osobně se přikláním k Hanu Solovi, ale v tomto nedokážu být až tak objektivní. Jsem jeho velkým fanouškem.

Jste rádi, že Dave Filoni nechce dělat crossovery za každou cenu?


Jít na Star Wars: Rebels | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!