Dave Filoni prozradil, která další postava přežije čtvrtou řadu

Dave Filoni prozradil, která další postava přežije čtvrtou řadu

23.11.2017 18:13


Čtvrtá řada je za svou polovinu a my stále s napětím čekáme, která postava nás opustí natrvalo a vysvětlí se tak, proč se určité postavy nevyskytují v pozdějších filmech. U další postavy můžeme být klidní. Hlavní tvůrce Dave Filoni prozradil, o koho dalšího se bát nemusíme.


Už nyní víme, že se nemusíme bát o Heru Syndullu a Choppera, jejichž přežití bylo potvrzeno už ve snímku Rogue One: Star Wars Story. Tentokrát ale Dave Filoni neprozradil jméno přeživšího z hlavní party Povstalců, ale naopak se vyjádřil o někom z Impéria. Fanoušci velkoadmirála Thrawna se bát nemusí. Určitě přežije.

(Přežije i guvernérka Pryceová? Foto: DisneyXD)

Filoni se nedávno nechal slyšet, že se cítí za Thrawna zodpovědný a měl by odvyprávět jeho příběh. Jeho příběh ale bude pokračovat i po Rebels. Zatím se přesně neví, jaké plány s ním studio Disney má. Thrawn je velice populární postavou, takže je klidně možné, že si ho bude chtít Filoni schovat do nějakého jiného seriálu či tajného projektu, o kterém se toho v posledních dnech dost namluvilo.

Je také klidně možné, že Thrawn se už na televizních obrazovkách nikdy neobjeví, ale zkrátka si je studio vědomo potenciálu postavy, a tak velkoadmirála chtějí využít například pro knížky či komiksy. Dave Filoni nicméně prozradil poměrně velký spoiler, protože teď už známe jméno další postavy, o kterou se bát nemusíme. Doufejme, že Thrawn v posledních pár epizodách ještě Povstalcům zatopí, abychom se báli alespoň o ně.

Jste rádi, že Thrawn přežije události čtvrté řady?


Jít na Star Wars: Rebels | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!