Druhá řada Forces of Destiny startuje už dnes a do hry se dostanou i muži

Druhá řada Forces of Destiny startuje už dnes a do hry se dostanou i muži

19.3.2018 17:30


Už dnes má premiéru druhá řada animovaného seriálu Forces of Destiny. Ta první se primárně zaměřovala na ženské hrdinky ze Star Wars světa, tentokrát se síly trochu vyrovnají, jelikož jedna z epizod bude věnována mladému Skywalkerovi. Těšíte se na druhou sezónu?


První řada seriálu Forces of Destiny měla celkem šestnáct epizod. Navíc celá sezóna byla rozdělena na dva bloky a zřejmě něco podobného můžeme čekat i u té druhé. Na Youtube kanále studia Disney máme již ode dneška očekávat první epizodu a v průběhů dalších dnů hned další. Celkem je zatím naplánováno osm epizod, ale pravděpodobně jich bude časem více (nejspíše šestnáct jako v případě řady první).

(Vrátí se i Porgové. Foto: Disney)

Na koho se bude druhá řada soustředit? Víceméně se vrátí drtivá většina hrdinů z první řady. Většina epizod bude soustředěna na ženské hrdinky ze Star Wars světa. Ale tentokrát nevyjdou na prázdno ani muži. Jeden díl bude plně věnován Luku Skywalkerovi a jeho výcviku od mistra Yody na planetě Dagobah během Epizody V. Zajímavostí je to, že mladého Luka bude přímo dabovat Mark Hamill.

V dalších příbězích dostane šanci opět Rey, se kterou se vydáme na pouštní planetu Jakku ještě před událostmi Epizody VII. O slovo se přihlásí i Jyn Erso, která se dostane opět do potíží. Čas se najde i na hrdiny ze seriálu Rebels, hned jedna z prvních epizod se bude věnovat Sabine Wren a Heře Syndulle, kterým bylo věnováno již finále první řady.

(Dočkáme se propojení i s Epizodou VIII. Foto: Disney)

Některé příběhy budou dokonce dokreslovat i události nejnovější Epizody VIII. V jedné z chystaných epizod budeme sledovat Finna a Rose při cestě na Canto Bight, kde se budou vzájemně poznávat. V té další uvidíme zase Rey, a to při výcviku od mistra Lukea na Ahch-To. Určitá část bude věnována i prequelům, dočkáme se opět Ahsoky Tano, Padmé Amidaly a Anakina Skywalkera.

Jeden díl se bude také soustředit na Leiu Organu a Chewbaccu, který princeznu zavede za Maz Kanatou, která sehraje určitou roli v osvobození Hana Sola ze spárů gangstera Jabby Hutta. Tato epizoda bude zřejmě jedním z největších propojení s Epizodou VI. Všechny epizody opět plánujeme překládat, tak sledujte náš web, díly se tu již brzy objeví s českými titulky.

Epizody první řady s českými titulky najdete v naší sekci Videa.

Těšíte se na druhou řadu Forces of Destiny? Jaký máte na seriál názor?

Zdroj: Starwarsunder­world.com, ComicBook.com


Jít na Star Wars: Rebels | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!