Epizody budou vycházet po dvou a finále bude mít 90 minut

Epizody budou vycházet po dvou a finále bude mít 90 minut

24.1.2018 16:40


Čeká nás posledních pár dílů seriálu Rebels a stanice DisneyXD nechce zvolnit tempo. Opět tedy bude vydávat dvě epizody týdně a finále celého seriálu nás tedy čeká již na začátku března, kdy se s námi seriál rozloučí velkým finále, které bude mít celkem 90 minut.


Buď chce stanice držet stejný princip jako na podzim, nebo chce mít seriál co nejdříve odvysílaný. Každopádně je to pro nás fanoušky dobrá zpráva. Místo klasické jedné epizody se vždy dočkáme rovnou dvou epizod. Seriál se vrátí na televizní obrazovky 19. února s epizodami Jedi Night a Dume. Pokud chcete vědět, co se v daných epizodách stane, zamiřte rovnou do našeho staršího článku, kde to popisujeme.

(Kdo přežije a kdo zemře v posledních pár dílech? Foto: DisneyXD)

Zdá se, že první dvě epizody budou zcela zaměřené na Kanana Jarruse, který změní svůj vzhled, jak už bylo vidět v traileru na druhou část čtvrté řady. Ale i příběh Ezry Bridgera bude pokračovat. Ten by měl mít dostatek prostoru v epizodách Wolves and a Door a v A World Between Worlds. Údajně se dozvíme něco nového o Síle a dočkáme se propojení se seriálem Clone Wars. Měla by padnout menší (či větší?) zmínka o Otci, Synovi a Dceři, se kterými se setkal Anakin Skywalker na planetě Mortis.

A poté nás už čeká grandiózní finále. To započne svou cestu v A Fool's Hope a bude pokračovat v Family Reunion and Farewell: Part I a v Part II. Poslení výprava do světa Rebels tak bude mít 90 minut. V některých epizodách se také setkáme s Imperátorem Palpatinem, kterého nadaboval Ian McDiarmid, který si střihl tuto roli i v prequelové a původní trilogii.

Těšíte se na závěrečné epizody?

Zdroj: EW.com


Jít na Star Wars: Rebels | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!