Filoni potvrzuje osud postav SPOILER a SPOILER

Filoni potvrzuje osud postav SPOILER a SPOILER

11.3.2018 17:36


I když na většinu palčivých otázek a záhad finálová epizoda odpověděla, u některých postav nebylo jasné, zda žijí či zemřely. Dave Filoni nám nyní poskytuje definitivní odpověď o osudu dvou postav, jejichž přežití nás v poslední epizodě trápilo nejvíc. Tak jak to s nimi tedy je?


Hlavní tvůrce seriálu Dave Filoni nyní oficiálně potvrzuje, že Ezra Bridger a velkoadmirál Thrawn přežili události, které se staly ve finálové epizodě Family Reunion and Farewell. U druhého jmenovaného to Filoni potvrdil již před několika měsíci, u Ezry jsme měli (sice nepatrný) otazník, ale nakonec i mladý Jedi dokázal přežít.

A proč by vůbec postavy nepřežily? Pozorní diváci si mohli všimnout, že Purrgilové rozbili většinu skel uvnitř křižníku, takže hned po skočení do hyperprostoru by měli být Ezra s Thrawnem vysáti do vesmíru. Jenže jsme pochopitelně ve světě Star Wars, ve kterém se může stát cokoliv. I kdyby vyletěli, v Epizodě VIII nám Leia Organa ukázala, že i přímo ve vesmíru lze na nějaký čas přežít. Navíc nezapomínejme na rozbitá skla na separatistické lodi v úvodu Epizody III, kdy se ihned spustil nouzový režim a okenní otvory byly zapečetěny. To samé se mohlo stát i zde.

(Setkáme se s dospělým Ezrou Bridgerem? Foto: DisneyXD)

K celé situaci se samozřejmě vyjádřil i Dave Filoni:

Hodně jsem o tom přemýšlel. Mohl jsem pochopitelně postavy zakomponovat do jedné z posledních scén. Navíc to bylo hodně lákavé. Ale nakonec jsem se rozhodl jinak, a to z toho důvodu, že některé věci se pochopitelně v průběhu času mohou změnit. Já mám samozřejmě dost teorií o tom, co přesně se na lodi mohlo stát. Ale řeknu jen toto: nejsou mrtví. Ezra a Thrawn jsou živí.

Nyní to tedy máme černé na bílém. Jste rádi, že tyto postavy dost možná ještě někdy uvidíme, či o nich uslyšíme?

Zdroj: ComicBook.com


Jít na Star Wars: Rebels | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!