Hvězda seriálu Rebels doufá, že se Ezra vrátí do hry

Hvězda seriálu Rebels doufá, že se Ezra vrátí do hry

15.4.2018 16:56


Ezra Bridger sice hlavní část občanské války proti Impériu zmeškal, ale stále se může vrátit na scénu, pokud ho Ahsoka Tano a Sabine Wren včas najdou. Ty po bitvě o Endor vyrazily najít právě Ezru. A Taylor Gray doufá, že ho najdou a že Bridgera ještě v nějakém budoucím seriálu uvidíme.


Taylor Gray hrál v seriálu Ezru Bridgera, který se ve finále čtvrté řady Family Reunion and Farewell obětoval pro své přátele a zmizel do neznámých končin vesmíru společně s celou řadou Purrgilů a také velkoadmirálem Thrawnem. Dave Filoni nicméně potvrdil, že obě postavy stále žijí.

To ovšem neznamená, že se automaticky objeví v dalším animovaném seriálu, který se chystá. Jejich příběh může být dovyprávěn skrze komiksy či doplňkové knihy, jak tomu už ve světě Star Wars často bývá. Existuje už spousta teorií, co se Ezrovi a Thrawnovi stalo. Jedna z nich dokonce uvádí, že Thrawn a Ezra skončili v nezmapované části vesmíru a narazili na Snokea, kterého následně přivedli zpět do civilizace, a on pak ovládl První řád. K tomuto tématu se ovšem vrátíme někdy jindy.

(Ezra během své temné chvíle v průběhu třetí série. Foto: DisneyXD)

Taylor Gray doufá, že se Ezra v nějaké interakci v budoucím seriálu ještě objeví:

Ezra skončil jako hrdina, na konci finále se obětoval a příběhu to pomohlo. Lothal je konečně v bezpečí, Ezra se stal právoplatným Jediem a upustil od sobeckosti, když se obětoval pro své přátele. Já teď jen doufám (a naděje není vůbec malá), že ho ještě někdy uvidíme. Ezra se stal skvělým Jediem a já vím, že někde v hlubokém vesmíru pobývá společně s Purrgily.

Taylor se také krátce zmínil o práci na seriálu Rebels:

Po celou dobu vzniku seriálu jsem si práci s kolegy a celým týmem užíval. Měl jsem to štěstí, že kolem mě byla skvělá skupina lidí, a během natáčení jsme si užili spoustu legrace. Když jsme vyrazili mezi fanoušky, bylo to hrozně fajn. Vždy je pěkné dozvědět se, jak lidem na jednotlivých postavách záleží. Jsem rád, že jsem mohl být součástí tohoto projektu, byla to skvělá zkušenost.

Jaké jsou podle vás šance, že Ezra Bridger bude jednou z hlavních postav nového seriálu?

Zdroj: ComicBook.com


Jít na Star Wars: Rebels | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!