Identita Snokea nebude odhalena v seriálu Rebels

Identita Snokea nebude odhalena v seriálu Rebels

19.11.2017 21:12


Seriál Rebels často odkazuje na události ve filmech, dokresluje a rozšiřuje jejich příběhy. Existuje hned několik teorií, že Snoke byl kdysi Ezra. Tato rozšířená teorie byla ovšem tvůrci vyvrácena a nyní Dave Filoni potvrdil, že identita vrchního velitele Prvního řadu nebude v seriálu odhalena.


Snoke je jednou z největších záhad nové trilogie Star Wars. Jeho původ je zahalen tajemstvím, v Epizodě VII jsme se o něm nic moc nedozvěděli, větší úlohu má mít v následujícím díle s názem Poslední z jediů, ale vypadá to, že ani tam se nedozvíme nic podstatného. To nejdůležitější si tvůrci schovávají do Epizody IX, kterou má znovu na starost ostřílený režisér J. J. Abrams.

(Snokea si tvůrci budou střežit pouze pro film. Foto: Disney)

A mohla by být identita Snokea odhalena v seriálu Rebels? Hlavní tvůrce Dave Filoni nás bohužel musí zklamat. I když si uvědomuje, že je spousta lidí, kteří sledují filmy i seriály, něco tak velkého, důležitého a podstatného zkrátka nemůže být odhaleno jen v seriálu. Toto odhalení patří do filmu, proto tedy můžeme definitivně zapomenout, že by Snokeova identita byla odhalena v průběhu čtvrté série.

Dave Filoni řekl následující:

Rád čtu teorie fanoušků a když si je tak procházím, tak si říkám, že vlastně jsou docela dobré a není důvod, aby nebyly pravdivé. Jen prostě pravdivé nejsou. Snoke je někdo jiný. Miluji fanoušky. Sám jsem jedním z nich. Kdybych nepracoval na žádném Star Wars projektu, vsadím se, že bych sám psal nějakou teorii o Snokeovi. Je skvělý, že fanoušci s něčím takovým přichází, protože to odráží to, jak moc milují Star Wars a jak moc jim na tomto světě záleží.

Pokud si tedy ještě někdo z vás dělal naději, že Snoke se objeví v Rebels, musíme ho zklamat. Dave Filoni se také svěřil, na jaký moment je v seriálu nejvíce pyšný. Na plné čáře zvítězila scéna z finále druhé řady z Malachoru, kdy se Darth Vader utkal s Ahsokou Tano. A my musíme s Davem souhlasit. Jednalo se opravdu o vrchol seriálu a prakticky stejný názor mají i fanoušci na Edně. Finále druhé řady patří k nejlépe hodnoceným epizodám.

Jste rádi, že identita Snokea nebude odhalena v seriálu Rebels?


Jít na Star Wars: Rebels | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!