Na tyto čtyři důležité otázky seriál do svého konce odpoví

Na tyto čtyři důležité otázky seriál do svého konce odpoví

5.11.2017 17:37


Konec seriálu se blíží a ve vzduchu stále létá několik nezodpovězených otázek. S každou epizodou doufáme, že se dozvíme něco navíc. Nyní nás Dave Filoni uklidnil a prozradil, na jaké čtyři zásadní otázky dostaneme do konce série odpověď. Tak co zásadního se dozvíme?


Dave Filoni je známý tím, že aktivně komunikuje s fanoušky. Nyní jim slíbil, že do konce řady seriál odpoví na čtyři důležité otázky. Zároveň se také vyjádřil, že první čtyři epizody vznikly, aby rychle uzavřely vedlejší děj. První dvě měly definitivně uzavřít dějovou linku na Mandaloru, třetí a čtvrtá epizoda zase měla odvyprávět příběh Saw Gerrery.

Nyní ale zpět k otázkám. Filoni nás ubezpečil, že odhalí celou Ezrovu minulost. Dozvíme se tedy, odkud pochází. Nečekejme ale žádné velké odhalení (například to, že by Ezra byl Snokem). Druhá otázka, na kterou stoprocentně dostaneme odpověď, je osud Ezry Bridgera a Kanana Jarruse. Filoni si moc dobře uvědomuje, že o postavách se v dalších filmech nemluví (zvlášť v Rogue One a Epizodě IV).

(Nechá stanice zemřít obě hlavní postavy? Foto: DisneyXD)

Jediným jediem v Povstání je Luke Skywalker, a tak je nutné, aby Ezra a Kanan nějak vhodně zmizeli z děje. A Přesně to se stane. Dozvíme se, co se těmito postavami stalo a měli bychom dostat plnohodnotnou a uspokojivou odpověď. Filoni byl rád, když minulý rok mohl představit velkoadmirála Thrawna, takže nyní se cítí zodpovědný i za jeho postavu.

Proto i jeho příběh bude odvyprávěn a dozvíme se, jak Thrawn dopadl. A co je ta poslední otázka, na kterou dostaneme odpověď? Je to přece osud Ahsoky Tano. Filoni nám zkrátka musí odpovědět, co se s ní stalo, když se na Malachoru utkala s Darth Vaderem. Takže toto jsou čtyři otázky, které budou zodpovězeny. Nás všechny určitě pálí daleko více otázek, tak doufejme, že dostaneme odpověď i na ně.

Jakou otázkou byste si přáli, aby byla zodpovězena?


Jít na Star Wars: Rebels | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!