Zemře jedna z hlavních postav v nadcházejících dvou epizodách?

Zemře jedna z hlavních postav v nadcházejících dvou epizodách?

13.1.2018 17:19


Čeká nás posledních pár dílů čtvrté řady a pokud se tvůrci chtějí ukázat s něčím překvapivým, mají nyní poslední možnost. Seriál se vrací v únoru a k dispozici jsou už synopse k prvním dvěma epizodám, které leccos naznačují. My se tedy ptáme – rozloučíme se s někým hned v prvních pár epizodách?


Dlouho jsme nevěděli, kdy se seriál se svou čtvrtou řadou vrátí, nyní konečně konečně známe datum. Seriál se znovu objeví na televizních obrazovkách 24. února, a to s hezky pojmenovanou epizodou Jedi Night. Možná jste si všimli, že epizoda byla přejmenována, původně nesla název Allegiance. I desátá epizoda má nový název. Ten původní zněl One Giant Step Ahead a nyní se díl bude jmenovat jednoduše Dume.

Co za změnou názvů stojí? Došlo na poslední chvíli k úpravě děje vzhledem k nespokojeným názorům na první polovinu čtvrté řady? To zřejmě ne. Animace se dělá dlouho dopředu a tvůrci by zřejmě nestihli zcela změnit obsah jednotlivých dílů. Nějaký důvod ale za změněním názvů epizod určitě je. Na jejich pojmenování ale až tolik nezáleží. Důležité bude, zda se v dílech něco zajímavého dozvíme.

(Mrzela by vás smrt Kanana? Foto: DisneyXD)

K prvním dvěma epizodám byly po Novém roce vydány také oficiální synopse. Ta první nám nenabízí vůbec nic překvapivého. Pouze říká, že posádka lodi Duch proniká do imperiálního velitelství na Lothalu, aby zachránila svého přítele. Řeč je pochopitelně o Heře Syndulle, která byla v podzimním finále unesena Rukhem, pravou rukou velkoadmirála Thrawna. Jelikož ale víme, že Hera přežila i události Rogue One, můžeme odhadovat, že se jí nic zásadního nemůže stát.

To ovšem neplatí o zbytku postav. Synopse k desáté epizodě nám sděluje, že posádka Duchu se musí vyrovnat s bolestivou ztrátou a najít svůj nový úděl. Synopse může být pochopitelně zavádějící, ale zároveň nám také může naznačovat, že se s nějakou postavou skutečně rozloučíme. Dave Filoni slíbil, že se cítí povinnost dovyprávět příběh Ezry Bridgera a Kanana Jarruse. Právě desátá epizoda s názvem Dume odkazuje na Kanana. Uvidíme tedy, zda si tvůrci troufnou už nyní v polovině řady zabít jednu z hlavních postav.

Umře podle vás už někdo nyní?

Zdroj: ComicBook.com


Jít na Star Wars: Rebels | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!