Daisy Ridley a její případné účinkování ve filmech po Epizodě IX

Daisy Ridley a její případné účinkování ve filmech po Epizodě IX

12.12.2017 17:45


Nejdříve dostaneme informaci, že Epizoda X může přijít se známými herci dříve, než jsme mohli čekat, a nyní Daisy Ridley prohlašuje, že má smlouvu už na jeden film a po Epizodě IX už možná Rey hrát nebude. Fanoušci jsou tedy patřičně zmatení, jak to tedy s její postavou bude v budoucnu.


Daisy Ridley je mladá herečka, která se proslavila především díky Star Wars. Od té doby se jí ale podařilo zabodovat i v jiných projektech (např. Vražda v Orient expresu) a zatím se zdá, že je o její hereckou kariéru dobře postaráno. Daisy se nyní svěřila, že po Epizodě IXRey hrát nebude. Nebo alespoň ne v dohledné době, protože dřívější zprávy, že by se do role už nikdy nevrátila, herečka sama vyvrátila.

To samozřejmě popírá starší informace od samotné ředitelky Lucasfilmu Kathleen Kennedy, která prohlásila, že příběhy Rey, Finna a Poea se budou prozkoumávat dál i po Epizodě IX. Jenže toto prohlášení přišlo až poté, co jsme se dozvěděli, že Rian Johnson chystá novou trilogii mimo linii rodu Skywalkerů.

(Opravdu se Rey objeví už v jednom filmu? Foto: Disney)

Tak jak to tedy vůbec bude? Johnson určitě filmy připravuje a je klidně možné, že jeho snímky vyplní ticho mezi hlavními epizodními filmy. Disney samozřejmě další epizodní snímky chystat může, ale jak Kennedy sama přiznala, Epizody I-IX jsou spíše generační záležitostí. A možná to tak zůstane i do budoucna. Jak to ale vše koresponduje se slovy Daisy Ridley?

Ta uzavřela smlouvu na tři filmy, podobně jako všichni ostatní herci. A zřejmě si bude velice dobře rozmýšlet, zda podepíše další smlouvu. Pochopitelně je tu možnost, že se Ridley do role vrátí o pár let později stejně jako u Epizody VII Mark Hamill, Harrison Ford a Carrie Fisher. Také tu existuje šance, že Ridley se plánuje do role vrátit a jen je k médiím zdrženlivá, aby následně měla u Disneyho silnější vyjednávací pozici a dočkala se lepšího ohodnocení.

Myslíte si, že se Daisy Ridley do role Rey vrátí?


Jít na Star Wars | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!