Dnes vše startuje, jaké jsou první ohlasy?

Dnes vše startuje, jaké jsou první ohlasy?

13.12.2017 12:44


Dnešní den je den D pro většinu fanoušků Star Wars. Epizoda VIII se konečně dostává do kin a my se tak konečně dozvíme, jak bude pokračovat příběh Rey, Finna a dalších. A podle prvních ohlasů se máme na co těšit a čeká nás údajně nejlepší Star Wars film. Jste připraveni?


Čekání je u konce. Star Wars: Epizoda VIII – Poslední z jediů dnes vstupuje do kin. Slavnostní premiéra a novinářská projekce je už za námi, a tak se můžeme podívat na první ohlasy ze zahraničí. Údajně se máme na co těšit. Film se povedl a Rian Johnson svou úlohu zvládl na jedničku. Studio mu věří, svěřilo mu dokonce celou trilogii a jistota Disneyho v Johnsona je opravdu veliká.

(Zítra mají všichni fanoušci Star Wars předčasné Vánoce. Foto: Disney)

Nový film je prý rozhodně lepší než Epizoda VII a dokonce nejen to. Některé zdroje tvrdí, že se jedná o vůbec nejlepší Star Wars, který převyšuje snímky Impérium vrací úder a Pomstu Sithů! Ve snímku je údajně spoustu překvapivých momentů a ten, kdo se celou dobu vyhýbal úspěšně spoilerům, bude potěšen. A na ty, kteří ne, taky čeká cela řada překvapujících scén. Johnsonovi se tedy podařilo udržet pod pokličkou spoustu klíčových událostí, což je jedině dobře.

Velkou chválu si od novinářů vysloužily především akční scény, které jsou nápadité a poutavé. Nikdo film nepřirovnává k Epizodě V, o žádné kopírování dalšího dílu nejde. Film je správně temný a údajně posouvá Star Wars zase novým a svěžím směrem. Jedná se sice o jinou výpravu do galaxie než u ostatních filmů, přesto příjemnou. A kdo si krade všechny scény pro sebe? Je to rozhodně Mark HamillCarrie Fisher, kteří se do svých rolí vrátili ve velké parádě.

Těšíte se na nový film? A razíte dnes do kina?


Jít na Star Wars | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!