Han Solo má název i logo

Han Solo má název i logo

18.10.2017 13:25


Ron Howard ke dni úspěšného dotočení filmu o Solovi vypustil krátké video, kde si utahuje z neznalosti názvu nového snímku. Ve videu nejen odhaluje název filmu, ale také logo, se kterým se nyní budeme setkávat.


Zpráv okolo názvu Hanovy sólovky jste určitě přečetli hodně. Internetem kolovaly loga nesoucí název Han Solo: A Star Wars Story nebo jenom Solo, ale nakonec se to celé usadilo na Solo: A Star Wars Story. Zatím nepadlo slovo o přesunutí premiéry, ale pořád se mluví o silné konkurenci ze strany Avengers: Infinity War. Pustí snad Disney své dva filmy proti sobě?

Když už je řeč o Solovi, tak bych chtěl poukázat na narážku ze Star Wars komiksu, které jsem si při čtení nedávno všiml. Solova „manželka“ Sana Starros, o které jsme se na webu již několikrát zmínili, mezi řečí řekla, že jistý sultán z Boz Pity na Hana vypsal odměnu, protože svedl jeho dceru. Samozřejmě může jít o jednu z nevysvětlených Hanových eskapád, ale stejně tak by mohlo jít klidně i o Kiru, kterou ve filmu ztvární Emilia Clarke. Nezapomínejme, že svět Star Wars má být dnes propojenější než kdy dříve.


Jít na Star Wars | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!