Jaké jsou první ohlasy na film Solo: A Star Wars Story?

Jaké jsou první ohlasy na film Solo: A Star Wars Story?

13.5.2018 18:31


Již za pár dnů nás v českých kinech čeká film Solo: A Star Wars Story, který si prošel hned několika patáliemi. Mnozí tedy projekt zatratili a nevěří mu. Nyní tady ovšem máme první reakce na celý film, tak jak to nakonec dopadlo? Bylo nutné se obávat, nebo to bylo úplně zbytečné?


Film Solo: A Star Wars Story má za sebou světovou premiéru, a tak tady máme prvních pár reakcí na film. Jestli dobře sledujete naše novinky, tak jistě víte, že projekt měl celou řadu potíží. Přeobsazovaly se role, našel se nový režisér, snímek si prošel obsáhlými přetáčkami. Zkrátka ta cesta na filmové plátno byla trnitá, tak nás jistě všechny zajímá, jaký je výsledek.

A ten údajně není vůbec špatný. Ze světa přicházejí poměrně pozitivní ohlasy, Ron Howard připravil svěží film, na kterém není vůbec poznat, že by snímek měl nějaké potíže. Jedná se o solidní kovbojku ze světa Star Wars, která dokáže i v mnohém překvapit (ano, i v tomto případě si dávejte na internetu pozor na spoilery, údajně se ve filmu nachází jedna velká překvapivá scéna, kterou nikdo nečekal).

Film je zábavný, dobře odsýpá. Byl ale film opravdu nutný? Na to nedokáže odpovědět většina zúčastněných. Kdo zná slavné věty Hana Sola nazpaměť ze starších filmů, tak asi nebude tolik překvapený. Pokud se už ale dočkáme nějaké přenesené věty na plátno, je to alespoň dobře natočeno. Ron Howard znovu dokázal svojí řemeslnou zručnost a připravil skvělý film.

(V oblíbenosti Solo vs. Lando mají novináři jasno. Foto: Disney)

A kdo si film krade pro sebe? Jak už se před filmem dalo čekat, Donald Glover je v roli Landa Calrissiana výborný a od té doby, co se objeví na plátně, září a táhne film kupředu. Alden Ehrenreich, nový Han Solo, údajně není vůbec špatný a není nutné se něčeho bát. Jen to zkrátka chvilku trvá, než si divák na nového Hana zvykne, po půl hodině je ovšem vše v pořádku.

Když už jsme u toho začátku filmu, tak ten se prý trochu vleče a až po půl hodině se pořádně najde a začne ta pořádná jízda, kvůli které jsme šli do kina. Jak tak můžete číst, vypadá to, že se není čeho bát, všichni můžeme být klidní a s klidným svědomím jít do kina. Snímek Solo: A Star Wars Story nedělá ostatním filmům žádnou ostudu. Jsou to zkrátka stále dobré Star Wars.

Přesvědčily vás tyto ohlasy, abyste zašli do kina? Věříte filmu?

Zdroj: ComicBook.com

P.S.: Jak už bývá u Star Wars zvykem, na konci není žádná potitulková scéna.


Jít na Star Wars | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!