Potvrzeno: V The Last Jedi se dozvíme, kdo jsou rodiče Rey

Potvrzeno: V The Last Jedi se dozvíme, kdo jsou rodiče Rey

12.8.2017 17:25


Dřívější zprávy hlásily, že nic moc nového se o Rey nedozvíme. Znovu jsme se měli soustředit na její příběh, ale o tom, kdo ji zanechal na Jakku Unkaru Pluttovi a kdo jsou ve skutečnosti její rodiče, se mluvit nemělo. Nyní Rian Johnson zcela otočil a prý se odpovědí dočkáme.


Fanoušci Rey mohou jásat. Její původ je jednou z největších záhad nové trilogie. Někteří si stále myslí, že je dcerou Lukea Skywalkera, vnučkou Obi-Wana Kenobiho či dokonce vzdálená příbuzná Sheeva Palpatina. Jak to ve skutečnosti bude, se už konečně dozvíme ve filmu The Last Jedi, kde se bude mluvit o jejích rodičích a proč byla zanechána na písečné planetě Jakku Unkaru Pluttovi.

(Původ Rey bude konečně odhalen. Foto: Disney)

Rian Johnson se vyjádřil, že odhalení původu Rey je pro diváky, Daisy Ridley i samotnou postavu Rey velice důležité, tím pádem je to důležité i pro něj. Rey dle jeho slov musí zjistit, kdo je, aby našla své správné místo ve světě. Daisy Ridley je sice šťastná, že nyní ví o svém původu postavy, ale nemyslí si, že tato informace nějak výrazně zasáhne do příběhu Rey ve filmu The Last Jedi:

Vždy můžete hledat odpovědi, ale když je najdete, neznamená to, že váš život bude najednou snadnější. Nebude se tedy konat nic ve stylu: nyní vím, kdo jsou moji rodiče, vše zapadá do skládačky a budu se podle toho řídit. Takhle to nefunguje, zvlášť ve světě Star Wars. Určitě to ovlivní její mysl a dá jí to trochu prostoru, aby se pohla ve svém životě zase o kus dál. Ale příběh pokračuje, je to stále stejná postava se svými schopnostmi, která nemůže ovlivnit, co přijde.

Tato zpráva přišla zničehonic a potěšila fanoušky po celém světě. Už to totiž vypadalo, že původ Rey si tvůrci budou schovávat až do závěrečného dílu nové trilogie. Když nyní víme, že její minulost bude odhalena, navádí nás to, zda se vše dozví od Lukea Skywalkera, se kterým stráví většinu času ve filmu. Je také možné, že Rey odhalí svou minulost sama v prvním Chrámu jediů. Možná nás čeká další vize, která bude o to zřetelnější.

Jste rádi, že původ Rey bude konečně odhalen? Kdo nakonec budou její rodiče?


Jít na Star Wars | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!