Prozradil Ron Howard roli Thandie Newton?

Prozradil Ron Howard roli Thandie Newton?

7.10.2017 15:06


Role Thandie Newton v Solově sólovce byla dlouhou dobu záhadou. Ron Howard nedávno na svém Twitteru zveřejnil fotografii, která nám zřejmě dala odpověď na naši otázku. Již dříve nám svými příspěvky poodhalil střípky příběhu, stalo se tak i nyní?


Když se Thandie Newton přidala k obsazení filmu o Hanu Solovi, internetem kolovala zpráva, že si pravděpodobně zahraje ženského droida. Nikomu to nepřipadalo divné, jelikož ji role robota ve Westworldu přinesla nemalý úspěch.

V poslední zářijový den však Ron Howard zveřejnil fotografii, u které zmiňuje, že Thandie přišla dotočit několik scén, jež jsou klíčové pro jeho filmovou vizi. Na fotografii stojí herečka a režisér bok po boku, což zprvu vypadá docela obyčejně. Thandie má však na sobě bundu, jejíž symbol se Ron snaží zakrýt svou rukou. Pokud se na znak podíváme blíže, poznáme v něm imperiální insignii.

Samozřejmě je zde šance, že si Thandie na place pouze bundu zapůjčila, ale podívejme se přeci jen na postavy, které by si mohla zahrát. Fanoušci nejvíce tipují slavnou imperiálku jménem Rae Sloane. Ta má v novém kanonu docela důležitou roli, ale ve filmech ani na televizních obrazovkách jsme ji ještě neměli šanci spatřit. Sloane byla nejlepší studentkou na Prefsbeltské imperiální akademii a okamžitě začala šplhat nahoru.

Jako kapitánka se několikrát setkala s Lothalskými rebely, tyto příběhy se však staly pouze v knihách a komiksech. Nakonec se vypracovala až na velkoadmirálku, tedy stejnou pozici jako měl třeba Thrawn. Po slavné bitvě o Jakku, kdy bylo Impérium definitivně poraženo, odvedla Sloane zbývající imperialisty do neprobádaných oblastí galaxie, kde se Impérium proměnilo v První řád.

Druhým tipem je pak Sana Starros, kterou můžou znát čtenáři Star Wars komiksů od Marvelu. Někdy před událostmi Nové naděje Han Sanu pojal za manželku, aby zvládl dokončit jednu velkou loupež. Han samozřejmě od ženušky utekl a zmizel neznámo kam. Sana se svého miláčka vydala brzy hledat, načež jej nalezla právě v oné komiksové sérii.

Myslíte si, že by Thandie mohla hrát jednu z těchto komiksových žen? Kterou další postavu byste rádi ve filmu o Solovi viděli?


Jít na Star Wars | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!