Vymění si Rey a Kylo Ren své strany?

Vymění si Rey a Kylo Ren své strany?

15.10.2017 17:35


Dobro aktuálně reprezentuje Rey, Kylo Ren zase to zlo. Jenže takto to nemusí být napořád. Trailer k filmu Poslední z jediů naznačil, že oba hrdinové budou o sobě pochybovat, zda vůbec stojí na té správné straně barikády. Vymění si tedy Rey místo s Benem Solem?


TrailerEpizodě VIII toho poodhalil poměrně dost. Poslední scéna byla věnována Rey, která stále nemůže najít své místo na světě a potřebuje, aby ji někdo vedl. I když většinu času ve filmu stráví s Lukem Skywalkerem, z ukázky bylo cítit, že ne vždy si bude tato dvojice rozumět. A vlastně o tom samém se mluvilo i v předchozích novinkách.

Každý bude mít jiný názor na věc a Rey zřejmě nebude úplně ideálním žákem, jak by si Luke představoval. Možná proto bude hledat odpovědi někde jinde. A bude tíhnout k temnotě. Ostatně část její temné stránky jsme poznali v již kánonové knize k Epizodě VII, kde jí vnitřní hlas napovídal, ať zabije Kyla Rena. Navíc už se delší dobu spekuluje, že Ben a Rey si vymění strany.

(Vystrašená Rey hledá své místo na světě. Foto: Disney)

Zatím to vypadá, že Kylo Ren není úplně na temné straně Síly. Rád by tam byl, rád se tak prezentuje, ale dobro v něm stále je. To také může dokazovat záběr, kdy letí ve své lodi a následně vidíme pár záběrů na jeho matku Leiu Organu, kdy je vidět, že s ním emoce cloumají. Přidá se tedy Kylo na stranu Odboje? A Rey naopak ke Snokeovi, se kterým bude mít minimálně jednu společnou scénu, jak je vidět z traileru?

Existuje také třetí možnost. Nikdo se nikam nepřidá, ale postavy spolu budou z nějakého důvodu spolupracovat. Mezi Rey a Kylem je nějaké pouto, které je táhne k sobě. A právě o tomto poutu bychom se měli v nejnovějším filmu dozvědět. Kylo už jednou nabídl Rey své služby, nyní to zřejmě udělá podruhé. Také je tu možnost, že trailer byl akorát výborně sestříhán a tvůrci nás chtějí celou dobu jen zmást.

Chtěli byste, aby se Rey přidala k temné straně Síly a Kylo ke světlé?


Jít na Star Wars | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!