Zvěsti: Je klidně možné, že Vader se objeví ve filmu o Hanu Solovi

Zvěsti: Je klidně možné, že Vader se objeví ve filmu o Hanu Solovi

5.10.2017 19:18


Darth Vader. Velký pojem v celém Star Wars světě, který jediného fanoušky nenechá chladným. Každý by si sithského lorda přál ještě jednou vidět a možná se nám všem toto přání vyplní. Hovoří se o tom, že během posledních dnů natáčení se právě točily scény s Vaderem.


Máme tady další řadu nepotvrzených zpráv o chystaném filmu s Hanem Solem. Sice je těžké zákulisním zprávám přidávat určitou serióznost, ale tuto zprávu zkrátka zmínit musíme. Údajně se během dotáček filmu Rona Howarda na natáčení někdo producíroval v obleku Darth Vadera. Vzhledem k časovému období filmu (film se bude odehrávat před Epizodou IV) by výskyt Vadera dával smysl.

A vlastně nejen ten. Vader je jeden z nejproslulejších padouchů v celém filmovém světě, jeho hračky se skvěle prodávají a když se řekne Star Wars, většina lidí si právě vybaví Darth Vadera. Gareth Edwards ho již protlačil do filmu Rogue One, povedlo se teď něco podobného i Ronu Howardovi? Pakliže ano, je jasné, že Vader bude mít ve filmu pouze malé cameo. Nějakou zásadnější úlohu v příběhu určitě čekat nemusíme.

(Objeví se Vader? Foto: Disney)

Pokud by se Vader ve filmu skutečně objevil, stal by se takovým Nickem Furym ve světě Star Wars. Vader se zkrátka vždy musí objevit, je jedno, na jak dlouho a co vlastně bude dělat. Prakticky se objevil ve všech filmech. V Epizodě VII jsme alespoň viděli jeho zničenou masku a zaslechli jeho proslulé dýchání. V Epizodě VIII se má dokonce o sithském lordovi mluvit ve velkém.

Na natáčení Hana Sola byl údajně viděn i Spencer Wilding, který Vadera hrál právě v Rogue One. Sám ale herec na sociálních sítích popřel, že by se Vader ve filmu objevil. I kdyby to ale byla pravda, Wilding by o tom nemohl mluvit. Disney si určitě uvědomuje, jak je Vader populární a pokud budou mít šanci ho jakkoliv využít, určitě to udělají. Vždyť Vader byl po filmu Rogue One jedním z nejžhavějších témat a pro některé zachránil svou finální scénou i celý film.

Chtěli byste, aby se Darth Vader objevil ve filmu o Solovi?


Jít na Star Wars | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!