Do Supergirl míří další žena, koho by mohla hrát?

Do Supergirl míří další žena, koho by mohla hrát?

11.3.2018 17:27


Třetí řada Supergirl se může pochlubit celou řadou nových postav. V průběhu sezóny jsme tak například poznali Samanthu Arias, Brainiaca-5 či Imru Ardeen. Nyní se k těmto zajímavým postavám připojuje další žena, která by měla sehrát klíčovou roli ve spojitosti s Reign.


Seriál Supergirlstále pauzu, další epizoda s názvem Schott Through The Heart nás čeká až 17. dubna, po odvysílání finále třetí řady seriálu Legends of Tomorrow, který Supergirl v jejím vysílacím čase dočasně nahradil. Show s dívkou z oceli si tak prochází letos již druhou dlouhou pauzou a moc nevíme, co se bude dít v dalších dílech.

Nyní jsme se alespoň dozvěděli, že se můžeme těšit na Angelu Zhou, která si zahrála například Fong/Mei v seriálu Hell on Wheels, dále účinkovala třeba ve Stitchers a v My Haunted House. Údajně by si měla zahrát doktorku Grace Parker, zkušenou lékařku v National City, která se specializuje na chirurgické zákroky.

(Jakou roli sehraje Grace ve výlečení Reign? Foto: CW)

Grace budeme nejspíše vídat společně se Samanthou Arias a Lenou Luthor, která vezme svou kamarádku právě za Grace, aby zjistila, co je se Samanthou v nepořádku. Grace Parker v komiksech ze světa DC neexistuje, takže se bude jednat o zcela novou postavu. Nebo alespoň to se nám tvůrci snaží nenápadně nalhat.

Víme, že se v průběhu třetí řady máme dočkat ještě třetího ničitele světů, konkrétně Pestilence, která doposud nebyla obsazena. Jelikož se má jednat o ženu, je možné, že ji bude hrát právě Angela Zhou, která se tak stane další zápornou postavou v seriálu. Vše ale můžou být jen naše domněnky a Angela klidně může hrát pouze obyčejnou doktorku Grace Parker.

Koho podle vás ve skutečnosti bude hrát Angela Zhou?

Zdroj: ComicBook.com


Jít na Supergirl | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře