Katie McGrath si nepřeje, aby byla Lena zlá

Katie McGrath si nepřeje, aby byla Lena zlá

18.3.2018 17:28


Od své premiéry ve druhé řadě si Lena Luthor vydobyla u fanoušků obdiv a rychle se stala jednou z nejoblíbenějších postav seriálu. Tvůrci s ní možná kdysi měli zcela jiné plány, které by nyní šly těžko aplikovat. Katie McGrath si myslí, že přerod Leny v padoucha by nebyl na místě.


Lena Luthor se v seriálu objevuje již druhou sérii. Navzdory všem komiksům od DC je Lena stále kladnou postavou, což může trochu znervózňovat příznivce komiksů o muži a ženě z oceli. Všichni tak nějak očekávají, že jednoho dne se něco zvrtne a z Leny se stane postava, která bude spíše tíhnout k padouchům. A hlavně k poražení Supergirl (podobně jako její bratr a Superman).

Lena sice už párkrát ukázala svou temnou stránku (pokusila se například zabít Morgana Edge), ale tvůrci se nikdy neodvážili zajít příliš daleko. To by se pochopitelně mohlo změnit, až Lena zjistí, kým ve skutečnosti je její kamarádka Kara a současný přítel James Olsen. Jenže je ještě možné z Leny udělat zlou postavu, když nám ji seriál představil ve zcela jiném světle?

(Lze udělat z této usměvavé dámy padoucha série? Foto: CW)

Podle herečky Katie McGrath to už nejde. Lena Luthor je v show vyprofilována jako sympatická žena, se kterou se může ztotožnit celá řada fanoušků. A nějaký násilný přerod v padoucha by nemusel všem vonět. Nezapomínejme, že tu stále máme fanoušky Leny a Kary, kteří se nevzdávají naděje a chtějí dát kamarády dohromady.

Katie McGrath si sama nepřeje, aby Lena ve finále byla zlá:

Radši bych, aby se Lena vydala jinou cestu. Myslím, že to stejně nedopadne tak, jak očekáváte, protože to se nikdy v show nestane. Postava Leny je sympatická, tak ji tvůrci napsali. A nyní je pro mě velice těžké si představit, že by byla zcela zlá jako většina Luthorů v její rodině.

A jaký je váš názor na Lenu Luthor a její temnou stránku? Chtěli byste, aby zůstala hodná?

Zdroj: ComicBook.com


Jít na Supergirl | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!