Odette Annable o případném konci své postavy v seriálu

Odette Annable o případném konci své postavy v seriálu

25.2.2018 18:01


I když je trošku předčasné mluvit o tom, co se stane na konci třetí řady, fanoušky a novináře pochopitelně zajímá, jaké jsou výhledy Reign pro další sezónu. Nyní se k celé situaci vyjádřila Odette Annable, která sice neví, co se s její postavou stane, ale něco málo naznačila.


Odette Annable hraje v seriálu vůbec prvního záporáka, kterého jsme poznali v rané fázi série a navíc se jednalo původně o zcela kladnou postavu. Samantha Arias vychovává svou dospívající dceru Ruby, je u všech oblíbená, velice milá, takže soucítit s postavou může kdekdo. Proto se také hovoří o tom, že by letos hlavní záporná postava řady mohla přežít.

Před časem se hovořilo o tom, že by se Reign mohla vykoupit ze svých činů, prozřít a opět se přidat na stranu dobra. Nikdo nikdy zatím nemluvil o její smrti. Mon-El, který strávil sedm let v budoucnosti, ví, že Supergirl Reign porazí a ta následně odejde. Pod slovem odejde si ovšem lze představit hned několik možných variant. Buď může fyzicky odejít, že zemře, nebo například opustí město.

(Kdo by chtěl Reign vídat i příští sezónu? Foto: CW)

Co si o celé situaci myslí Odette Annable?

Možná jsem příliš optimistická, ale já si myslím, že je tu šance, aby Samantha opět prozřela. Nevím jak, ani nevím, zda je to možné, protože nevím, co se v seriálu stane dál. Ale vím, že Samantha je silnou osobností, která by byla ochotna položit život pro dobro lidstva, aby se zbavila Reign. A myslím, že když by se obětovala třeba při záchraně Ruby, bylo by to pěkné zakončení jejího příběhu.

Pokud by ovšem Samantha zemřela, kdo by se staral o Ruby? I tady je vcelku logická odpověď – Alex Danvers, která po dítěti bezmezně touží. Ostatně to byl také důvod, proč se rozešla s Maggie Sawyer. Navíc tvůrci se sami nechali slyšet, že herečka Emma Trembley, která Ruby hraje, má dveře otevřené do případné čtvrté řady. I na toto téma se Odette Annable krátce vyjádřila:

Kdyby se Samanthě něco stalo, rozhodně bych dala Alex požehnání. Zrovna teď má Alex s Ruby skvělý vztah, takže opatrovnictví do jejích rukou by dávalo smysl. To se může stát, ale také nemusí.

Je podle vás jasné, že se skutečně s Reign na konci řady rozloučíme a Alex adoptuje Ruby?

Zdroj: ComicBook.com


Jít na Supergirl | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!