Seriál bude pokračovat až za dva měsíce

Seriál bude pokračovat až za dva měsíce

8.2.2018 18:02


Epizoda Both Sides Now je posledním dílem v tomto měsíci, nyní nás čeká dvouměsíční pauza. Zbývající epizody dorazí až poté, co stanice CW odvysílá zbytek třetí řady Legends of Tomorrow. Pro fanoušky Supergirl je to pochopitelně smutná zpráva.


Avizovali jsme to již dříve, ale pro lepší pořádek připomínáme ještě jednou. Seriál Supergril bohužel čeká další pauza. Ta vánoční sice nebyla až tak dlouhá, ale od ledna se seriál vrátil pouze se čtyřmi epizodami a čtrnáctý díl s názvem Schott Through The Heart nás čeká až za dva měsíce, konkrétně tedy 17. dubna, kdy hlavní seriálová sezóna půjde už do finále.

(Kara na pár týdnů odhodí svůj plášť, jste smutní? Foto: CW)

Co za touto nemilou zprávou stojí? Seriálová novinka Black Lightning a také Legends of Tomorrow. Už příští týden se na televizní obrazovky po vánoční pauze vrací právě Legendy s epizodou Daddy Darhkest. Zároveň se tým nesourodých hrdinů přesune právě na večery, kdy se měla původně vysílat Supergirl. Legendy se na podzim vysílaly z úterý na středu, nyní se posouvají o jeden den dříve, tedy dočkáme se jich z pondělí na úterý.

Legends of Tomorrow jsou přesně v polovině své třetí řady. Nyní se tedy odvysílá zbytek sezóny, konkrétně osm dílů. Finále by se mělo na televizní obrazovky dostavit na konci března 2018, hned poté opět začne Supergirl se svými zbývajícími epizodami. Když si to všechno spočteme, seriál o dívce z oceli letos bude finišovat až někdy v polovině června, což je o měsíc později než minulý rok. Doufáme, že se to neprojeví na sledovanosti, protože v posledních pár dílech šel seriál právě s čísly nahoru.

Co říkáte na plánovanou změnu vysílání? Ublíží to seriálu?

Zdroj: ComicBook.com


Jít na Supergirl | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!