Sledovanost: Jak dopadla premiéra třetí řady?

Sledovanost: Jak dopadla premiéra třetí řady?

12.10.2017 18:07


Máme za sebou první epizodu třetí řady s názvem Girl of Steel, ve které jsme se dozvěděli, co přesně se událo po událostech druhé řady. Zatím to vypadá, že nejen Kara propadá depresím, ale i fanoušci Supergirl. Sledovanost a rating první epizody není úplně optimistický.


Supergirl se po několika měsících vrátila na televizní obrazovky a bohužel nešlo z hlediska sledovanosti a ratingu o kdovíjaký návrat. Minulý rok se průměrná sledovanost druhé řady držela nad dva miliony diváků. Epizoda Girl of Steel se svezla s trendem jarních epizod a čísla se zastavila na 1,870 milionech diváků.

(Maggie Sawyer si ještě v pár epizodách užijeme. Foto: CW)

Jelikož šlo o premiéru nové řady, lze čekat, že klesající trend bude pokračovat. Minulý rok se Supergirl dařilo mnohem lépe. Dlouho avizovaný příchod Supermana do seriálu celkově show pomohl a dokonce první epizoda se vyhoupla přes 3 miliony diváků. Jenže vzpomeňme si minulý rok na silný marketing, který se zaměřoval právě na Clarka Kenta.

Navíc spousta diváků byla zvědavá, jak seriál bude vypadat, když se přestěhoval na stanici CW ze stanice CBS. Rating 0,5 aktuálního dílu je sice ucházející, ale neměli bychom zase propadat takové panice. I s podobnými čísly by mohla být odsouhlasena čtvrtá řada. Po jedné epizodě je těžké dělat závěry. Musíme jen doufat, že ratingy a sledovanost nebudou klesat rychlejším tempem.

Jak se vám líbila úvodní epizoda třetí řady?


Jít na Supergirl | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!