Tři otázky, které nás budou trápit do návratu seriálu

Tři otázky, které nás budou trápit do návratu seriálu

18.2.2018 17:45


Máme před sebou dvouměsíční pauzu, než se dočkáme zbytku třetí řady. Proto si pojďme shrnout ty nejzásadnější otázky, které vyplynuly z posledních pár dílů a především z epizody Both Sides Now, která poslala seriál na několik týdnů k dlouhému spánku.


1. Co má v plánu Saturn Girl?

Sice jsme už odhalili pravý původ manželství Mon-Ela a Imry Ardeen, ale stále nevíme, co je hlavní misí Legie superhrdinů. Ta se zatím tváří, že se na Zem do 21. století dostala nedopatřením, a že se jedná o dočasnou zastávku před odletem do destinace, kde mají hlavní misi. Saturn Girl ovšem na konci epizody Both Sides Now naznačila, že mají úkol i na Zemi, o kterém Mon-El nic neví. Co je ale tímto úkolem? A proč o misi neřekli právě Mon-Elovi, který je s 21. stoletím úzce spjatý? Tato otázka nás bude trápit dlouhé dva měsíce.

Už dříve se spekulovalo, že Legie dorazila na Zem, protože bude chtít změnit minulost, aby ovlivnila svou přítomnost. Tím by samozřejmě mohla ublížit naší přítomnosti. Tady by se zřejmě Mon-El postavil na stranu Kary. Tato dějová linka by byla rozhodně zajímavá. Teď už je jen otázkou, jak moc by působila rušivě, když seriál je nyní plný Reign a jejích pomocníků.

2. Co vše Lena ví?

Lena Luthor je doposud zatím nejblíže odhalení pravé identity Reign. Když se Samantha Arias na Lenu rozčílila, problikly jí oči, Lena si toho všimla, následně řekla, že ví, co se s ní děje. Ví to ale doopravdy? Už v minulosti jsme byli svědky, že dedukce Leny, co se týče tajných identit, není zrovna přesná. Stále neví o tom, že její nejlepší kamarádka a její současný přítel se po nocích vydávají do ulic v kostýmu. Dokázala se Lena tedy trefit napotřetí a tuší, že Samantha je Reign?

(Co se nakonec vyklube ze Saturn Girl? Foto: CW)

3. Co je skutečným plánem Reign a ostatních zabijáků světů? 

Reign získala na svou stranu Purity, jednu ze svých sester. Nyní stačí najít poslední z nich, Pestilence. Co se ovšem stane, až se trio dá dohromady? Jaký bude jejich plán? Nesmíme zapomínat, že stále nevíme nic o původu zabijáků. Hned v úvodních epizodách sehrála důležitou roli matka Kary, Alura Zor-El. Spekuluje se, že ona a její muž jsou zodpovědní za stvoření zabijáků světů.

Původ těchto monster ovšem ještě nebyl odhalen. Jelikož ale bylo před třetí sezónou řečeno, že matka Kary sehraje ve třetí řadě důležitou roli, můžeme očekávat, že Alura se nějakým způsobem na stvoření Reign a jejích druhů podílela. Ostatně pokud by nebyla Alura potřebná pro seriál, určitě ji mohli tvůrci z třetí řady vyškrtnout a nepřeobsadit Lauru Benanti herečkou Ericou Durance.

Jaká otázka bude nejvíce trápit vás?

Zdroj: ComicBook.com


Jít na Supergirl | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!