K seriálu Supernatural se připojí Danneel Ackles

K seriálu Supernatural se připojí Danneel Ackles

4.12.2017 17:06


V druhé polovině třinácté série se v seriálu objeví další z rodu Ackles, Jensenova žena Danneel. Doufejme, že Dean Winchester nebude muset tuto postavu zabít.


Danneel Ackles bude hrát sestru Jo, která léčí pomocí víry a přitáhne tak pozornost Lucifera. A jak správní fanoušci ví, jakmile se Lucifer začne o někoho zajímat, jeho život se otočí vzhůru nohama. Poprvé se objeví v třinácté epizodě Devil's Bargain a mělo by se jednat o opakující se roli.

Luciferovým hlavním posláním v třinácté sérii je nalezení jeho syna, ačkoli na jeho seznam úkolů se momentálně přidává i „zastavit Michaela“.

#family #happy2017 #spnfamily

Příspěvek sdílený Jensen Ackles (@jensenackles), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2017–01–09T20:58:04+0­0:00“>Led 9, 2017 v 12:58 PST</time>

Danneel zářila v seriálu One Tree Hill, ale od herectví si dala pauzu, aby se mohla věnovat svým třem dětem, které má s Jensenem. Toto bude její první role po třech letech.

Fanoušci si jistě pamatují ženu Jareda Padaleckiho, Genevieve, jako Ruby. Díky seriálu se tito dva poznali a následně vzali. Když se ale znovu vrátila v jedné meta epizodě (The French Mistake), hrála sama sebe.

Těšíte se, jak se Jensen potká se svou ženou na plátně? A jaký myslíte, že mezi sebou budou mít Dean a Jo vztah?


Jít na Supernatural | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!