Král Pekla se v další sérii již nevrátí jako hlavní postava

Král Pekla se v další sérii již nevrátí jako hlavní postava

27.5.2017 21:47


Mark Sheppard, který od páté řady seriálu ztvárnil postavu Crowleyho, se již v řadě třinácté nevrátí jako hlavní postava. Sám herec to oznámil na svém instagramovém účtu.


Postava Crowleyho se v seriálu začala objevovat v páté sérii jakožto Král křižovatek -poprvé v epizodě Abandon All Hope…, ačkoli první zmínka o jeho osobě padla již v sérii třetí (v epizodě Bedtime Stories byl nejmenovaně zmíněn démonem z křižovatky jako jeho šéf).

V desáté řadě, už jako Král Pekla, byl povýšen na hlavní postavu společně s Deanem, Samem a Castielem. Během osmi let se Crowley objevil v 70 epizodách a měli jsme možnost dozvědět se více o jeho minulosti a jeho rodině – synu Gavinovi a matce Roweně.

Mark Sheppard oznámil odchod ze seriálu v úterý večer na svém instagramovém účtu slovy:

„Mojí #spnfamily po celém světě… mým přátelům a štábu… děkuji za ten zážitek. Je čas na něco nového.“

So to all my #spnfamily everywhere… my crew and my fellow storytellers… thanks for the ride. Time for something new. Even when I lose…

Příspěvek sdílený Mark Sheppard (@realmarkshep­pard), <time style=" font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; line-height:17px;" datetime=„2017–05–24T02:22:37+0­0:00“>Kvě 23, 2017 v 7:22 PDT</time>

Na konci finále dvanácté řady Crowley obětoval vlastní život, aby tak uzavřel časoprostorovou bránu a uvěznil Lucifera v apokalyptickém světě. Přestože to tedy vypadá, že Crowley opravdu zemřel, neznamená to, že se s Markem Sheppardem nebudeme vídat i nadále. Smrt v Supernatural není nikdy nic trvalého (že, Bobby).

Crowley se v třinácté řadě může i přesto objevit. Jeho postava může být pouze degradována zpět na vedlejší postavu. Otázkou ale zůstává, proč tedy Mark Sheppard uvedl, že je čas na něco nového.

Podělte se s námi v komentářích, jak tuto zprávu vnímáte vy – jako trvalý odchod ze seriálu či pouze návrat k vedlejší roli?


Jít na Supernatural | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!