Scoobynatural nás čeká na konci března

Scoobynatural nás čeká na konci března

23.2.2018 13:32


Konečně známe datum premiéry epizody Scoobynatural, crossoveru Supernatural se Scooby-Dooem. Pár vyvolených ji uvidí na losangeleském PaleyFestu, zbytek až na konci března.


Jak jsme informovali už loni v květnu, šestnáctý díl aktuální třinácté řady bude opravdu mimořádný, neboť půjde o animovaný crossover se slavným Scooby-Dooem.

Premiéru bude moct pár fanoušků sledovat již 20. března během každoročního PaleyFestu v Los Angeles. Ostatní fanoušci budou muset počkat až na čtvrtek 29. března, kdy epizodu odvysílá i stanice CW. České fanoušky tato mimořádná událost čeká jako vždy o den později.

Zdroj: Entertainment Weekly

Pokud dobře počítáte, čeká nás po epizodách Good Intentions a A Most Holy Man opět dvoutýdenní pauza. Dobrou zprávou ale je, že pokud CW nechce finále později něž 17. května, bude tato pauza poslední. Není ovšem vyloučené, že se jako minulý rok dočkáme dvouhodinového finále a poslední dvě epizody vyjdou v jeden den. Tím pádem by ještě jedna týdenní pauza mohla přijít. O vysílání dalších dílů vás budeme na našem webu samozřejmě informovat.

Tak by dost možná mohlo vypadat vysílání zbytku třinácté řady: 

Těšíte se, až Sam a Dean konečně setkají se Scoobym a jeho partou?


Jít na Supernatural | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!