Ve třinácté řadě se dočkáme začátku nového spin-offu

Ve třinácté řadě se dočkáme začátku nového spin-offu

24.7.2017 10:33


Už od posledního neúspěšného pokusu v deváté řadě (Bloodlines) fanoušci netrpělivě čekají, zda se tvůrci seriálu opět pokusí vytasit s novým spin-offem. Proto bylo příjemným překvapením, když byl v San Diegu potvrzen nový seriál Wayward Sisters.


V první řadě je důležité si říct, o čem a o kom nový spin-off bude?

O šerifce Jody Mills a skupině mladých problémových žen, které většinou osiřely následkem nadpřirozené tragédie. Pod Jodyiným výcvikem a ochranou se tyto ženy stanou nejlepšími bojovníky proti nadpřirozenu.

Stejně jako tomu bylo s potenciálním spin-offem Bloodlines v sérii déváté, bude tomu tak i s Wayward Sisters. Pilotní epizoda bude vsazena do série jako takové, na základě čehož se rozhodne, zda se objedná více dílů. Tuto pilotní epizodu napsal Robert Berens a Andrew Dabb, který na seriálu Supernatural pracuje již od čtvrté série.

Během panelu v San Diegu bylo oznámeno, že se ke Kim Rhodes (Jody Mills) přidají také Briana Buckmaster (Donna Hanscum), Kathryn Newton (Claire Novak) a Katherine Ramdeen (Alex Jones). Novou posilou ženského týmu bude Clark Backo, která si zahraje novou postavu Patience Turner.

Thumbnail Play icon

Patience je středoškolská hvězda, její život se však obrátí vzhůru nohama, když zjistí že je mocná vědma. Protože je pronásledována černou magií, Patience najde útočiště u Jody a její rodiny. Tento nadpřirozený dar zdědila Patience od své babičky Missouri Moseley.

Že je vám toto jméno povědomé? Missouri se objevila v první sérii v epizodě s názvem Home, když se Sam a Dean vrátili nazpět do jejich rodného města v Kansasu. Loretta Devine, která ztvárnila Missouri, se také objeví v pilotní epizodě.

Zajímavé na myšlence se sesterstvem ve světě Supernatural je fakt, že vznikl přímo od fanoušků pod názvem The Wayward Daughter Academy. Základna se začala rozrůstat více a více, nakonec myšlenku začaly podporovat i herečky Rhodes a Buckmaster a bum – nečekané se stalo skutečností.

Jak se na nový spin-off těšíte vy? Myslíte si, že ženy mají ve světě Supernatural místo? Podělte se s ostatními o své názory v komentářích.


Jít na Supernatural | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!