Seznamte se s Glennovou manželkou

Seznamte se s Glennovou manželkou

29.10.2017 18:40


O paní Sturgisové se Glenn zmiňuje často, ale zatím je to pro nás taková paní Columbová, protože jsme ještě neměli tu čest se s ženou, která byla dost bláznivá na to, aby si Glenna vzala, seznámit. To se ale brzy změní.


Glenn svou ženu Jerushu poznal, když byla brigádnicí v jejich rodinném železářství, Sturgis a Synové. Stále ji zval na rande, ale Jerusha ho odmítala, dokud jí jeho otec nepohrozil, že jestli s ním na to rande nepůjde, dostane padáka. Není jisté, jestli bylo potřeba dalších donucovacích prostředků, aby si člověka, jako je Glenn, vzala, ale je jasné, že aspoň jednu vlastnost mají společnou, a to dobré srdce. Sturgisovi se totiž jako pěstouni starají o 11 dětí.

Do role Glennovy manželky byla obsazena herečka Kerri Kenney, známá především ze seriálu Reno 911! (2003–2009). V Superstore se poprvé představí v této řadě, konkrétně v devátém díle nazvaném Quad-A. Jerusha není prvním členem Glennovy rodiny, který se v seriálu objeví – v epizodě druhé série vhodně nazvané Glenn's Kids (Glennovy děti) všechna jeho dítka navštívila Cloud 9, aby společně zapózovala pro Jerushu k narozeninám.

Embed from Getty Images

Kdo je Kerri Kenney?

Sedmačtyřicetiletá americká komediální herečka a scenáristka započala kariéru v devadesátých letech v komediální sketchové skupině The State, ze které později vznikla na MTV stejnojmenná sketchová show. V té době byla ještě mezitím vokalistkou a baskytaristkou v indie rockové skupině Cake Like. Zahrála si v šesti sezónách úspěšného komediálního seriálu Reno 911!, který si dělal legraci z policejních reality show, a objevila se ve filmech All About Steve (2009) se Sandrou Bullock, Role Models (2008) s Paulem Ruddem a Wanderlust (2012) s Jennifer Aniston. Její zatím poslední rolí byla servírka Denise v seriálu 2 Broke Girls. Od roku 2004 je vdaná za televizního kameramana Stevena S. Silvera (The Big Bang Theory, Two and a Half Men, Mom) a mají spolu syna.

Zdroj: TV Line


Jít na Superstore | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Ale k tomu se musíš registrovat nebo se přihlásit!

Zatím žádné komentáře